Een ontspannen vliegvakantie begint al bij de reis naar het vliegveld. Een beetje reiziger weet aan welke dingen hij moet denken voor hij thuis kan vertrekken; koffer, paspoort, ticket.. Maar het parkeren van de auto bij het vliegveld wordt vaak nog vergeten. Eenmaal aangekomen is het een heel gedoe om een goede parkeerplaats te vinden (en die plek te onthouden voor je terugkomst). En de kosten? Die kunnen ook nog wel eens oplopen als je niet uitkijkt. Supertrips heeft natuurlijk weer een goede tip voor je als je wilt parkeren bij het vliegveld:

Je nieuwe vriend die parkeren makkelijk maakt is Parkos – een online parkeerdienst waarbij je snel en goedkoop een parkeerplek bij het vliegveld kunt reserveren. Parkos vergelijkt namelijk parkeeraanbieders bij vliegvelden in Nederland, België en Duitsland die voordelig kort en lang parkeren aanbieden. Zowel op als nabij het vliegveld. Ideaal. Op de website vind je een uitgebreid overzicht van betrouwbare parkeerbedrijven met meer informatie over hun tarieven en optionele diensten, zoals valet parking, shuttles en locatie. Met Parkos reserveer je dus online een parkeerplaats bij een betrouwbaar parkeerbedrijf tegen het voordeligste tarief, en dat bij 68 parkeeraanbieders rond 12 vliegvelden. Is er een onvoorziene omstandigheid en wil je je reservering wijzigen of annuleren? Dan kan dat helemaal gratis. Zo kun jij zonder stress aan je vakantie beginnen.

waar-parkeren-vliegveld-eindhoven

Parkeren bij Schiphol, Amsterdam

Parkeren bij Schiphol in Amsterdam, het een na drukste vliegveld van Europa, is een makkie met Parkos. In plaats van je auto neer te zetten op de dure (lang)parkeerplaatsen van Schiphol zelf, kun je online bij Parkos een goedkope parkeerplek reserveren bij een alternatieve parkeeraanbieder dicht bij Schiphol. Kies uit shuttle-parkeren (parkeren bij de aanbieder en met een shuttle naar Schiphol reizen) of valet-parkeren (parkeren bij de vertrekhal waar een chauffeur je auto ophaalt). Je kunt de prijzen en diensten van alle aanbieders vergelijken en zo nog meer geld besparen. De laagsteprijsgarantie van Parkos betekent dat je al vanaf €32,50 per week kunt parkeren bij Schiphol.

waar-parkeren-bij-vliegveld-schiphol

Parkeren bij vliegveld Eindhoven Airport

Het vliegveld van Eindhoven groeit gestaag waardoor het parkeren van je auto niet meer zo eenvoudig is als vroeger. Ook parkeren bij Eindhoven Airport is nu makkelijk en bovendien voordelig met Parkos. Parkeren op het vliegveld zelf kost namelijk een flinke duit maar de parkeeraanbieders rondom vliegveld Eindhoven zijn juist veel goedkoper. Met Parkos vergelijk je de prijzen en diensten van deze aanbieders. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit shuttle-parkeren (parkeren bij de aanbieder en met een shuttle naar Eindhoven Airport reizen) of valet-parkeren (parkeren bij de vertrekhal waar een chauffeur je auto ophaalt). Parkeren bij Eindhoven Airport kan al vanaf €45,- per week.

Parkos maakt betaalbaar parkeren bij het vliegveld mogelijk en gemakkelijk. Parkeer je auto goedkoop en veilig bij een van de parkeeraanbieders op of nabij vliegvelden in Nederland, België en Duitsland en ga geheel onbezorgd op reis.

Reacties op dit artikel

Instagram