Stel je eens voor, je hebt de hele week in het buitenland grotten verkend, gebakken op het strand en bent stiekem gewoon toe aan een heerlijk relax avondje. Je zet even de tv aan en.. reclame. En niet alleen is het reclame, het is reclame in een taal waar jij niet bekend mee bent. Wanneer je verder in je tv-lijst aan het scrollen bent, zie je allemaal zenders met slechte kwaliteit en settelt maar voor die het lokale comedy programma. Althans.. daar lijkt het op. Toch besluit je je vertrouwde Netflix aan te gooien, maar ontdekt plots dat je favoriete show weg is! Met een handig trucje kun je niet alleen je normale series en films bekijken in het buitenland, maar leer hoe je alles kunt streamen in het binnen-en buitenland! Door middel van een VPN kun jij de wereld van Netflix unlocken!

Wat is een VPN?

Veel mensen vragen zich af wat een VPN is. En hoewel het nog een relatief nieuw item is, is het zeker handig om hier meer over te weten! Met een VPN bescherm je je persoonlijke gegevens van jou en je gezin tegen potentiële hackers. Maar dat is niet het enige waar je je VPN voor kunt gebruiken. Met deze handige dienst kun je namelijk ook bepaalde blokkades omzeilen, waardoor je toegang kunt krijgen tot het netflix aanbod in het buitenland! Best handig hè? De Virtual Private Network dienst.

Waarom VPN?

Er zijn meerdere redenen om een VPN voor je systemen aan te schaffen:

  • Zo kun je veilig het internet op
  • Biedt het bescherming van je online privacy
  • Kun je geoblokkades omzeilen
  • Ben je onzichtbaar voor overheidsinstanties

Wil jij meer over deze verschillende punten weten waarom jij een deze dienst moet gebruiken? Ontdek dan VPN diensten, voor meer informatie!

Vergroot je netflix aanbod!

De meest bekende reden voor het aanschaffen van deze VPN dienst is natuurlijk het beschermen van je telefoon. Maar om de blokkade van Netflix te omzeilen, zodat je toegang krijgt om alles in het binnen- én buitenland te streamen, is het de dienst ook erg populair. Maar hoe werkt dit? Netflix kijkt naar je IP-adres en ziet zo in welk land jij je bevindt. En hoewel Netflix zelf ook veel shows erop zet, die wereldwijd toegankelijk zijn, moeten andere bedrijven hiervoor per land betalen. Zo kun je nagaan dat Nederland wellicht niet hét land is waar zo’n bedrijf voor kiest. Om dus toegang te krijgen tot het aanbod in het buitenland, kun je je IP-adres omzeilen met gebruik van je deze unieke dienst.

Gratis VPN providers

Niet iedereen staat echt te popelen om veel geld hierin te stoppen. Hiervoor zijn er ook gratis providers. Alleen daar kan wel een klein nadeel aan zitten. Ben jij iemand die het liefst zo snel mogelijk via het internet wilt surfen? Dan is een gratis VPN wellicht niet de keuze voor jou. Door de verkorte bandbreedte die deze providers bieden is de kans om een vertraagd internet vrij groot. Dat wil niet zeggen dat je, als je betaald voor deze dienst, je er géén last van hebt. Maar toch is de bandbreedte van betaalde providers breder, waardoor ze toch sneller internet kunnen bieden.

VPN kopen

Zo’n VPN abonnement is vrij makkelijk af te sluiten en vaak kun je er meer dan een applicatie mee dekken (niet alleen je telefoon, maar dus ook je computer/laptop of werktelefoon). Ben jij ook klaar om een VPN trial te proberen? Check dan verschillende VPN apps via deze top 5 VPN providers!

Ben jij op zoek naar een goede site om providers te vergelijken? Ontdek dan:

VPNdiensten.nl

Reacties op dit artikel

Instagram