Uniek overnachten in Corfu

De Griekse eigenaar ontvangt u graag in zijn oude molen omgebouwd tot gastenverblijf. Als u van rust, ruimte en prachtige muziek houdt dan bent u hier aan het juiste adres. Zelfs wat pianolesjes zijn inbegrepen in uw verblijf.  Bij aankomst zijn de vormen van de oude molen nog duidelijk zichtbaar. Midden in een olijfboomgaard staat een charmant rond huis met daarachter een kasteeltje. Vanaf het terras wat rondom het prachtige gebouw loopt heeft u een weids uitzicht over de vallei.

Musicians-Round-House-Corfu-4
Binnenin de molen is genoeg te zien met een rustieke inrichting en natuurlijk  diverse piano’s waaronder een vleugel. Het geheel beschikt over 2 slaapkamers en een ruim woongedeelte waarin zich  een romantisch Venetiaans bad bevindt. Op de eerste verdieping is de slaapkamer met een tweepersoonsbed en een éénpersoonsbed. De keuken vindt u in de glazen uitbouw in de achtertuin en is uitgerust is met een kookplaat, waterkoker, koffiezetapparaat en koelkast.  Het terras rondom de  molen geeft uitzicht op het dal. Het appartement is geschikt voor maximaal 2 volwassenen en een kind.

Het Musicians Round House ligt in het dorpje Vatos op het Griekse eiland Corfu. In de omgeving is genoeg te beleven en met de inbegrepen huurauto kunt u dit allemaal zelf ontdekken. Ga bijvoorbeeld naar de kasteelruïne Angelókastro, op bezoek in Paleokastrítsa of bekijk het uitzicht bij Lákones. Het strand ligt op 1,5 km afstand, ideaal om te relaxen.

Lees hier meer informatie over The Musicians Round House.

Reacties op dit artikel

Instagram