Vakantie op Cyprus

Aan de rand van het  schilderachtige plaatsje Goudi ligt Leonidas Village Houses. Vanaf  hier heb je een prachtig uitzicht over de valleien met sinaasappelbomen. De 19e eeuwse huizen zijn pas gerenoveerd en omgetoverd tot mooie appartementen die rondom het zwembad liggen. Door het gebruik van natuurlijke, lokale materialen zie je dat de Cyprioten trots zijn op hun eiland, en dat is geheel terecht! Leonidas Village Houses is een knus complex met vijf appartementen die allemaal rond het gezamenlijke zwembad liggen. Hoewel alles zeer recentelijk gerenoveerd is,  beleef je hier nog steeds de authentieke Cypriotische sfeer.

Leonidas-Village-Houses-Cyprus-3Leonidas-Village-Houses-Cyprus-3Cyprus

Het is geheel volgens de oude Cypriotische architectuur met authentieke materialen en natuursteen verbouwd en ingericht maar bezit wel de luxe en comfort die je tijdens een vakantie verwacht.  De appartementen bieden een fantastisch uitzicht over de valleien. De ligging is perfect: aan de rand van het gezellige dorpje Goudi en op tien minuten van zee.

Appartement op Cyprus

Je kunt kiezen uit een verblijf in een studio of een 2- of 3-kamerappartement. Alle appartementen hebben een compleet ingerichte open keuken met een magnetron, koelkast en waterkoker. De badkamer heeft een douche en toilet. Tevens beschik je er over airconditioning en verwarming, open haard, satelliettelevisie en een haardroger. Leonidas Village Houses ligt op het eiland Cyprus in de Middellandse Zee. Een eiland waar het het hele jaar door goed vertoeven is met een temperatuur van gemiddeld 23 graden Celsius. 

Leonidas-Village-Houses-Cyprus-3Leonidas-Village-Houses-Cyprus-3Leonidas-Village-Houses-Cyprus-3
De omgeving van het dorpje Goudi is prachtig en nodigt uit tot een mooie wandeling. Zo struin je hier prachtig langs de sinaasappelgaarden en door de heuvels. In het nabijgelegen natuurgebied Akamas kun je schitterende trektochten maken langs de mooiste plekjes van Cyprus. Klik snel verder voor meer informatie.

Leonidas Village Houses

Reacties op dit artikel

Instagram