Natuurcamping De Lemeler Esch

Veel herinneringen, veel veranderingen en veel ervaringen rijker. Precies 35 jaar geleden hebben Tinus en Wilma Ellenbroek Camping De Lemeler Esch, aan de voet van de Archemer- en Lemelerberg, overgenomen. De Lemeler Esch is een natuurcamping waarop je heerlijk kunt kamperen en in bijzondere accommodaties kunt overnachten.

De mooiste natuurcamping van Nederland

Al 35 jaar zorgt De Lemeler Esch ervoor dat iedereen een heerlijk vakantie beleeft op deze plek in Overijssel. Dit jubileum is ook nog eens bekroond met een hele mooie titel. De Lemeler Esch is namelijk dit jaar door de ANWB uitgeroepen is tot 1 van de 4 mooiste natuurcampings van Europa en de nummer 1 van Nederland.

‘Iets waar we heel trots op zijn. Al 35 jaar lang ervaren gasten bij ons rust, ruimte en vrijheid. Het genieten en ontdekken in de natuur én het verbinden en verrassen met de natuur staan centraal tijdens een verblijf bij De Lemeler Esch,’ aldus Tinus & Wilma.

Bijzondere vakantiehuisjes

Op de camping zijn er naast kampeerplaatsen verschillende bijzondere huisjes te huur voor een luxe vakantie in de natuur. Deze vakantiehuisjes worden met zorg uitgekozen. Want ze moeten namelijk passen binnen de natuur en landschap en het moet voldoende ruimte en vrijheid bieden. Op een comfortabele manier wil De Lemeler Esch de gasten het échte buitenleven laten ervaren.

‘Comfort vinden we belangrijk. We zijn dan wel een natuurcamping, maar dat betekent niet meteen ook back to basic. Juist de combinatie van verblijven in de natuur op een bijzondere plek met fijne, goed onderhouden voorzieningen en leuke activiteiten, maakt de camping uniek denken wij. We merken dat onze gast het erg prettig vindt dat er een winkel, snackcorner en Boscafé voor een hapje en drankje aanwezig zijn.’

Je kunt hier onder andere overnachten in een duurzame Trek-In, Bos Bungalow of Luxe Safaritent.

Zoek & Boek nu

Overijssel ontdekken

Gasten waarderen het ook enorm dat ze direct vanaf de camping ontelbare mooie fiets- en wandelroutes kunnen volgen. De omgeving van De Lemeler Esch leent zich namelijk uitstekend om erop uit te gaan. Bij de receptie krijgen gasten gratis routes en ze kunnen hier ook terecht voor de leukste tips. Gezinnen met kinderen komen er niet altijd aan toe om uitgebreid de omgeving te ontdekken. Kinderen kunnen op de camping eindeloos spelen en ravotten. Vooral de natuurlijke speelplaatsen worden enorm gewaardeerd. Al zijn de tractor in de hooiberg en speelpaard en wagen trouwens ook wel erg in trek!

‘Dit jubileumjaar willen we onze gast ook op een andere manier de natuur laten beleven, namelijk door ze tijdens hun verblijf te laten proeven uit de natuur door middel van een leuke route. Op de camping kun je meer eten uit de natuur dan je denkt! Genieten en ontdekken in en met de natuur; dat kan op eindeloos veel manieren. Het samenvoegen van deze ingrediënten is volgens ons de succesfactor voor een unieke en onvergetelijke vakantie-ervaring!’ 

Win een overnachting in een Trek-In

Omdat De Lemeler Esch 35 jaar bestaat vieren we dit door een bijzondere overnachting in een Trek-in te verloten. Ga snel naar onze Facebook-pagina om mee te doen aan deze win-actie*.

Lemeler Esch - Trek-In

*1 overnachting voor 4 personen in een Trek-in. De overnachting vindt plaats buiten schoolvakanties en Hemelvaart & Pinksteren en wordt in overleg met De Lemeler Esch geboekt.

Reacties op dit artikel

Instagram