Kamperen anno 2019

De caravan kennen we al lang, heel lang. Toch is kamperen anno 2019 toch even iets anders dan met de caravan op pad. Kamperen anno 2019 wordt gedaan in bijzondere accommodaties zonder dat jij jouw overnachting middel mee hoeft te nemen, ook wel de bijzondere overnachting genoemd. Safaritenten, boomhutten en andere bijzondere accommodaties nemen de ’taak’ van de caravan over en dus lijkt de caravan bijna overbodig te worden. Termen als glamping en beleven worden steeds vaker gehoord op vakantieparken. En caravans worden ingeruild voor accommodaties welke al helemaal voorzien zijn van alle benodigdheden voor een heerlijke vakantie. Toch zijn er zeker nog mensen opzoek naar een caravan en willen met de caravan lekker naar Frankrijk rijden om daar de zomervakantie door te brengen.

Caravan verkopen

Wil jij graag je caravan verkopen aan de vakantieliefhebber die graag op vakantie gaat met een caravan? OSW is een platform waar jij gemakkelijk jouw caravan kunt verkopen. Zij helpen jou met het opstellen van een goede advertentie, zij gaan in onderhandeling voor jou en gaan daarbij altijd voor een nette en de beste prijs. Binnen 24 uur sturen ze jou het hoogste bod door en kun jij de keuze maken of jij jouw caravan wilt verkopen of niet. Het enige wat jij zelf nog even moet doen is een afspraak maken voor het ophalen van de caravan. Als je via OSW jouw caravan verkoopt hoef je, naast je aanmelden, niets te doen dan wachten op het hoogste bod, en wanneer je hier zelf tevreden mee bent, dit bod te accepteren. Ideaal toch!

Naast de caravan verkopen kun je ook andere voertuigen verkopen via OSW. Zo kun je bijvoorbeeld ook je motor verkopen, auto, boot, sloopauto en camper verkopen. Voor alle voertuigen werkt het verkopen op de manier zoals hierboven beschreven staat. Erg makkelijk dus!

Reacties op dit artikel

Instagram