Als je wilt genieten van een compleet ontspannen weekendje weg, dan raden wij aan om een vakantiehuis met jacuzzi te huren. En dit kan in het Nationaal Park Weerribben-Wieden in een van de 7 accommodaties bij Wellnessvakantiehuisje. Een heerlijk plekje in Overijssel wat zeer landelijk en rustig gelegen is. Na een weekendje in een huisje met jacuzzi of huisje met sauna kan je er weer helemaal tegen aan!

Wellness vakantiehuisje

Deze vakantiehuisjes met wellness zijn geschikt voor 4 personen en hebben prachtig uitzicht over de omliggende weilanden. Elk vakantiehuisje biedt veel ruimte en privacy, om ongestoord te kunnen genieten van privé wellness in de tuin. De vakantiehuisjes hebben namelijk een eigen jacuzzi en houtgestookte sauna in de afgeschermde tuin staan. Je kunt hier dus optimaal genieten tijdens een vakantie op dit kleinschalig wellnessparkje vlakbij Giethoorn. Verder zijn de vakantiehuisjes met wellness knus & modern ingericht en voorzien van alle gemakken. Zo beschikken ze over een luxe keuken met moderne apparatuur en een badkamer met regendouche of sunshower.

Boek nu

Een bungalow met jacuzzi en/of sauna is een ideale accommodatie voor een romantisch weekendje weg. Naast de 4-persoons vakantiehuisjes is het ook mogelijk om te kiezen voor een 2-persoons Wellness Studio. Deze zijn ook voorzien van een Finse houtgestookte barrelsauna en een jacuzzi. Dus neem je partner, moeder, vriend(in) mee en kom luxueus tot rust op dit heerlijke plekje in Overijssel.

Romantisch weekendje weg met wellness

De wellnessvakantiehuisje zijn gelegen midden in het Nationaal Park Weerribben-Wieden. De omgeving is dus zeer geschikt om te fietsen of te wandelen. Tevens liggen hier vele wateren die al kronkelend langs de natuur en leuke dorpjes stromen, dus huur een fluisterbootje of kano en ga op ontdekking. Het alom bekende Giethoorn ligt maar op een kwartiertje rijafstand en is zeker een must om te bezoeken. Tijdens een weekendje weg met wellness draait alles om rust en ontspanning, neem lekker overal de tijd voor. Je bent hier écht even op vakantie.

Boek nu

 

Reacties op dit artikel

Instagram