Je kent het wel, je gaat lekker op vakantie en hebt alles klaar gelegd. Toch moet nog bij het vliegveld zien te komen. Als je dichtbij het vliegveld woont is het handig om met het openbaar vervoer te gaan, maar woon je niet dichtbij, dan kom je al snel bij de auto uit. Uitzoeken waar kan de auto makkelijk geparkeerd worden, het liefst op loopafstand van het vliegveld, en oppassen voor de kosten, die kunnen nog al snel oplopen als je niet op let.

Eindhoven Airport parking

Het vliegveld van Eindhoven wordt steeds populairder onder de reizigers waardoor het parkeren van de auto een lastig klusje kan zijn. Rondom het vliegveld vind je diverse parkeeraanbieders maar ook iets verder van het vliegveld zijn een aantal garages waar je je auto kwijt kunt. Vanaf hier wordt je met een bus direct naar het vliegveld gebracht. Via Parkos kun je makkelijk bekijken wat de beste optie is voor Eindhoven Airport parking . Hier worden de prijzen met elkaar vergeleken en komt de beste optie naar voren. Je kunt zelfs nog 24 uur van te voren een plekje reserveren.

Makkelijk parkeren vliegveld

Bij het zoeken van de geschikte parkeerplek kun je filteren op een shuttle parkeren waar je met een shuttle naar het vliegveld gebracht wordt of valet parkeren waar je je auto afgeeft bij het vliegveld zelf. Daarnaast is de optie om te filteren op een overdekte parkeergarage of een buiten parkeerplek. En natuurlijk zijn er verschillende betaalmogelijkheden mogelijk. Nog een fijne bijkomstigheid; je kunt altijd gratis annuleren, mocht er iets tussen gekomen zijn.

Hopelijk helpt deze tip om kosten te besparen op het parkeren wanneer je op vakantie gaat zodat je daar een lekker drankje extra kunt drinken😉. Heb je nog meer tips voor makkelijk parkeren bij vliegvelden? Laat het ons weten!

Reacties op dit artikel

Instagram