Recreatiepark Ter Spegelt in Eersel komt met een compleet nieuwe Glamping ervaring: een WaterLodge voor 8 personen! Oftewel een luxe safaritent op het water. En wij zijn het gaan uittesten!

Wij waren nog nooit naar TerSpegelt geweest, maar we hadden wel de goede verhalen gehoord. Want de WaterLodge was nog geeneens gerealiseerd en het won al een Vakantiebeurs Award. En vorig jaar won de camping ‘ANWB Camping van het jaar voor gezinnen met tieners in heel Europa.’

Je vakantie begint vanaf het moment dat je het park op rijdt. Je wordt namelijk erg vriendelijk geholpen wanneer je arriveert bij de receptie. Een enthousiaste dame vertelt alle benodigde informatie over de camping en over de accommodatie waar je naar toe gaat.

Na een korte tocht met de auto over de camping, waar je langs een prachtig meer en mooie kampeerplekken met vrolijke kampeerders rijdt, kom je uit bij de grote safaritenten op het water. We waren meteen onder de indruk. Er staan 9 WaterLodges met voldoende ruimte naast elkaar. Er is een ruime houten vlonder gemaakt waar de stevige canvastent op staat. En buiten op de veranda staat een relaxte lounge bank, een picknicktafel en een fijne barbecue-ton onder een grote luifel. En… er is een net gespannen over het water waar je heerlijk kunt chillen met het zonnetje op je gezicht en waar het kabbelende water onder je doorstroomt. En je hebt prachtig uitzicht over het meer!

Eenmaal binnen schrokken we bijna van de ruimte, luxe en details. Robuust steigerhout is gebruikt voor de inrichting. Er staat een grote eettafel, een comfortabele loungebank en grote TV. De keuken is voorzien van een grote koel-vriescombinatie, een vaatwasser, een 4-pitsfornuis, magnetron en al het kookgerei wat je nodig hebt. De badkamer bestaat uit een fijne douche, wastafel en voldoende opbergmogelijkheden en er is een apart toilet. Je kan hier met maar liefst acht personen comfortabel overnachten. Op de begane grond staat een 2-persoonshemelbed en er is een 2-persoonsbedstede. En op de eerste verdieping (ja, je leest het goed.. Een eerste verdieping in een tent) staan 4 eenpersoonsbedden. Dit is pas Glamping!

Door vrolijke kleurtjes te gebruiken in de inrichting, een surfboard op te hangen en magneetjes met leuke spreuken op de koelkast te hangen, zie je meteen dat hier is gedacht aan alle details en om ervoor te zorgen dat men hier een heerlijke & relaxte vakantie kan beleven. Wij zijn ’s avonds nog een lekker biertje gaan drinken bij Strandpaviljoen De Wijde Blick, waar je ook vriendelijk wordt geholpen. Je kan hier overigens ook lekker uiteten. Wil je liever voor een snelle hap gaan? Dan kan je terecht bij de snackbar of een pizza afhalen. En de campingwinkel heeft een groot assortiment, waar je ook verse broodjes kan halen.

TerSpegelt is een walhalla voor kinderen het gehele jaar door. Je kan hier zwemmen in één van de meren met glijbanen, tokkelbaan en blobtrampoline. Daarnaast is er een dierenweide, een indoor strand (SterrenStrand/zwembad), kinderen kunnen overal naartoe fietsen op de camping en spelen met vriendjes, er is een klimwand en Ontdekpad. En nieuw op TerSpegelt is de PumpTrack. De grootste all-weather baan van de Benelux om te fietsen en te steppen. En er is nog veel meer te beleven, maar dat zal je echt zelf moeten gaan ontdekken!

Wij hebben 2 fijne dagen beleefd in de tent. Dit is voor ons wat glamping moet zijn.

Boek nu je verblijf via WaterLodge – TerSpegelt

Reacties op dit artikel

Instagram