Recreatiepark Ter Spegelt wint Vakantiebeurs Award. Op 12 januari 2016 werden weer de Vakantiebeurs Awards uitgereikt. En het Eerselse Recreatiepark TerSpegelt is in de prijzen gevallen. Namelijk voor meest innoverende product in de categorie Kampeer & Camping!

Vakantiebeurs Award 2016

Ieder jaar worden tijdens de Vakantiebeurs in Utrecht de Vakantiebeurs Awards uitgereikt in verschillende categorieën. Met de innoverende nieuwe WaterLodges was TerSpegelt genomineerd in de categorie Kampeer & Camping. Door een vakjury en de stemmen van het publiek werden de winnaars bepaald. Tijdens de Vakantiebeurs vakdag op dinsdag 12 januari zijn de awards uitgereikt. Hierbij kwam Recreatiepark TerSpegelt met de nieuwe WaterLodges als winnaar uit de bus.

Innovatie met WaterLodges

“TerSpegelt biedt een mooi nieuw en innovatief product wat goed aansluit bij de wens van de reiziger die wil kamperen maar met de nodige luxe” aldus de vakjury van de Vakantiebeurs Awards. Innovatie is dan ook een belangrijk begrip bij Recreatiepark TerSpegelt. Ieder jaar weer komt het park met bijzondere faciliteiten en/of accommodaties. Zo wordt er momenteel hard gewerkt aan 9 nieuwe super-de-luxe WaterLodges óp het water. Dit zijn 8-persoons lodges gelegen op een vlonder op het water met eigen aanlegsteiger en hangmat boven het water. Glamping óp het water wordt hierdoor mogelijk. Ook komt er in 2016 een nieuwe PumpTrack-baan. Een afwisselende all-weather baan om op te steppen, skaten of fietsen. Hiermee speelt TerSpegelt in op de laatste trends in de recreatiebranche. De vooruitstrevende blik en de innovatieve producten van het park zijn dan ook de reden dat TerSpegelt de Vakantiebeurs Award in ontvangst heeft mogen nemen.

 

Glamping-op-het-water-1

Al eerder in de prijzen

Recreatiepark TerSpegelt viel al eerder in de prijzen. Zo werd het park door de ANWB uitgeroepen tot Camping van het jaar 2015. Voor 2016 is TerSpegelt door de ANWB en het Duitse ADAC uitgeroepen tot Best camping. Ieder jaar komen hier weer nieuwe prijzen bij, waaronder nu de Vakantiebeurs Award.

Meer informatie over Glamping op TerSpegelt?

We begrijpen dat je na het lezen van dit artikel zin hebt in een vakantie op Recreatiepark TerSpegelt. Dus voor meer informatie, klik je op: Recreatiecentrum TerSpegelt

Reacties op dit artikel

Instagram