Ontsnap aan de dagelijkse sleur en dompel jezelf onder in de luxe wereld van glamping in Limburg! Bij Glampingtijd.nl, dé glamping van Limburg, ervaar je een perfecte combinatie van comfort en natuur. Benieuwd naar alle mogelijkheden en faciliteiten bij Glampingtijd? Lees dan gauw verder!

Bekijk Glampingtijd

Bijzonder overnachten in Limburg

Glampingtijd biedt een scala aan accommodaties die je verblijf tot een onvergetelijke ervaring maken. Het ultieme kampeergevoel ervaar je in een luxe safaritent. De stijlvolle tenten zijn van alle gemakken voorzien en liggen midden in het groen. Voor extra comfort kun je kiezen voor een glamping tent met privé sanitair. Ben je op zoek naar een unieke accommodatie, ook dan is er genoeg keus! Wat dacht je bijvoorbeeld van een Finse Kota? In dit luxe vakantiehuisje met sauna, geschikt voor zes personen, waan je je helemaal in Scandinavische sferen. Of ga slapen in een wijnvat! Deze sfeervolle accommodatie is leuk met het hele gezin of ga hier samen met je geliefde romantisch overnachten in Limburg.

Glamping met honden

Goed om te weten voor gezinnen met een huisdier: glamping met hond is bij Glampingtijd ook mogelijk! In verschillende accommodaties zijn honden toegestaan en de bosrijke omgeving is perfect voor een wandeling met je trouwe viervoeter.

Glamping in de winter

Een aantal accommodaties, zoals de Finse Kota, zijn niet alleen geschikt voor de zomermaanden. Kom ook in de winter genieten en ervaar het comfort en de warmte die glamping te bieden heeft!

Wat kun je doen tijdens je glamping overnachting in Limburg?

Wanneer je boekt bij Glampingtijd, verblijf je niet alleen in een prachtige accommodatie, je kunt ook gratis gebruikmaken van alle faciliteiten van recreatiepark Beringerzand. Kinderen hoeven zich geen moment te vervelen. Zo is er onder andere een binnen- en buitenzwembad, een binnenspeeltuin, een midgetgolfbaan en een uitgebreid animatieprogramma voor alle leeftijden. Wanneer je zin hebt in een hapje of drankje, kun je terecht in de mini-shop en zijn er op het park meerdere restaurants. Kortom, je hebt alles binnen handbereik!

Bijzonder overnachten in Limburg: ontdek wat de regio te bieden heeft

Glampingtijd, gelegen in de bosrijke omgeving van Panningen, is de perfecte uitvalsbasis om Limburg te verkennen. De prachtige Limburgse natuur ligt voor de deur. Maak een wandeling of fietstocht door Nationaal Park De Groote Peel, verken pittoreske dorpjes en geniet van de uitgestrekte velden en glooiende heuvels. Hier kom je gegarandeerd tot rust!
Wil je liever de gezelligheid opzoeken? Ga een dagje naar de steden Venlo, Roermond of ga de grens over en rijd naar het bruisende Düsseldorf.

Glamping Limburg bij Glampingtijd is meer dan zomaar een vakantie. Het is een onvergetelijke ervaring waar luxe en natuur samenkomen. Met unieke accommodaties, gratis toegang tot campingfaciliteiten en de prachtige Limburgse omgeving is dit de perfecte bestemming voor een bijzondere overnachting. Boek nu en ervaar zelf de charme van glamping in Limburg!

Bekijk Glampingtijd.nl

Reacties op dit artikel

Instagram