Quinta a Borboleta

Een paar jaar geleden was Quinta a Borboleta nog een vervallen boerderij (in Portugees een ‘Quinta’) in het achterland van de Algarve. Nu is dit een schitterende boerderij met appartementen op een heuvel met een hemels uitzicht over de kuststrook. Hier is het heerlijk genieten van een meer dan aangename vakantie. 

Quinta a BorboletaQuinta a BorboletaQuinta a Borboleta

Quinta a Borboleta beschikt over 2- en 3-kamerappartementen. De appartementen hebben een woonkamer met open keuken en een tweepersoonsslaapkamer. De keuken is volledig ingericht en beschikt o.a. over een 4-pits gasfornuis. De woonkamer heeft een zitgedeelte met satelliet televisie, waarop je ook Nederlandse zenders kunt ontvangen. De 3-kamerappartementen hebben een extra slaapkamer.  Alle vertrekken zijn ingericht met prachtige authentieke spulletjes, geen detail is achterwege gelaten. Zo zijn de keuken en de badkamer betegeld met originele azulejos, Portugese tegeltjes. Bij het huisje is een heerlijk terras met uitzicht op de binnenplaats van de Quinta. Voor het ultieme relaxen is er ook een hangmat.  Om het eiland te kunnen verkennen is een huurauto inbegrepen, net als bed- en badlinnen.

Quinta a BorboletaQuinta a BorboletaQuinta a Borboleta

Omgeving

Deze prachtige boerderij ligt in het dorpje Loulé op een heuvel in het achterland van de Portugese Algarve. Een ideale vakantiebestemming omdat het hier vaak mooi weer is en er is meer dan voldoende te beleven in de omgeving. Ga het binnenland in tijdens een jeepsafari of ga op dolfijnsafari! Hou je van de zee? Dan is er ook de mogelijkheid om catamaran te varen of te zeilen. Wanneer je ’s avonds aankomt op het vliegveld van Faro zal je worden opgewacht door Teun of Nancy, je gastheer en gastvrouw deze vakantie. Zij zullen je begeleiden naar Quinta a Borboleta. Kom je in de ochtend of middag aan, dan dien je op eigen gelegenheid naar de accommodatie te gaan met behulp van de routebeschrijving die je ontvangt voor vertrek.

Bekijk Quinta a Borboleta

Reacties op dit artikel

Instagram