Vakantie is het leukste wat er is (als je het ons vraagt). De heerlijke sferen van het land waar je naar toe gaat wil je natuurlijk extra versterken! We hebben speciaal een aantal afspeellijsten voor je gemaakt met verschillende thema’s!  Heerlijke muziek voor bij een kampvuur, lekker mee zingen met liedjes tijdens een auto vakantie of gebruik de afspeellijst “Chillmode on” om heerlijk weg te dromen aan het strand. Zo heb je altijd goede muziek op vakantie die bij jouw (be)stemming past.

Volg Supertrips direct op Spotify!

Muziek voor bij het kampvuur

Je bent in Toscane op vakantie en aan het genieten van een heerlijk zomeravondje aan het zwembad. Nadat je op een luxe glamping lekker gegeten hebt, zit je te ontspannen met een lekker wijntje. Hoe leuk is het om dan gitaar te spelen? Helaas kan niet iedereen gitaar spelen en kan ik me voorstellen dat je niet je gitaar meeneemt op vakantie. Dit lijstje is de perfecte oplossing! Deze muziek is zeer geschikt voor een lekker avondje rondom het kampvuur.

Chillmode on

Chillen. Hét woord dat tijdens een vakantie niet weg te denken is. Of je nou op je lekkere bedje aan het zwembad ligt, op het strand of ergens anders. Deze muziek is geschikt om lekker te chillen en aan niets anders te denken (luisteren) dan deze nummers. Ogen dicht én genieten!

Zomerkriebels

Of het nou herfst, een koude winter of hartje zomer is. Die zomerkriebels zijn er altijd! Lekker op vakantie naar een warm land met mooie stranden, lekker eten en super lekkere drankjes. Dat is toch waar iedereen een beetje kriebels van krijgt? Deze lijst is speciaal voor die kriebels! Maar ook als jij die bofkont bent die al lekker aan het strand/ zwembad ligt in een warm land met een drankje in je hand. Deze nummers geven toch even het extra vleugje zomer aan jouw vakantie.

Party time!

Even lekker een paar dansjes doen op deze muziek zit er dik in! Of je nou in je hotelkamer je aan het klaarmaken bent voor een gezellige stapavond of je zit gezellig een avondje buiten op de luxe camping, deze muziek is eigenlijk overal geschikt voor! Wedden dat jij niet kan blijven stil zitten op deze nummers?

Songs to sing in the car

Ga je met de auto op vakantie? Uiteraard is goede muziek belangrijk voor een (lange) reis. Maar het kan ook een discussiepuntje worden. Jij vindt de muziek van jouw partner niet leuk of jouw partner die van jou niet. Gelukkig staat er in deze afspeellijst genoeg nummers die voor beide geschikt zijn!

Kids party!

Met kids op de achterbank is leuke muziek die zij kennen natuurlijk een must have. In deze lijst vind je de leukste liedjes die zij (en jij denk ik ook) keihard mee kunnen zingen. ben je nog opzoek naar een vakantie met kinderen? Wij hebben leuke vakantiebestemmingen voor een bijzondere vakantie met kinderen.

Vakantie met kinderen

Reacties op dit artikel

Instagram