Wanneer je eens met familie of vrienden om tafel zit, hoor je de laatste tijd steeds vaker dat ze of dan wel eens (willen) gaan wielrennen of dan wel mountainbiken. Het fietsen is namelijk populair. Sommigen maken hier zelfs een hele vakantie van, de zogenoemde fietsvakanties. En nee, dat hoeven niet per se fietsvakanties te zijn waarbij de gemiddelde leeftijd circa 65+ is. Tegenwoordig is de fietsvakantie ook erg populair bij andere leeftijden. Maar.. welke fiets ben je nodig? En waar vind je de juiste kleding? Wij bevelen hiervoor Bikester aan en hieronder leggen in 3 redenen uit waarom!

1. Een aanbod waar je u! tegen zegt

Wanneer je een all-in fietsvakantie boekt, kun je er vaak een fiets bijhuren. Voor sommige vakanties is dit prima, maar wanneer je erg veel en ver gaat fietsen, is het aan te raden om je eigen fiets mee te nemen. Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe fiets, zul je niet direct denken aan een webshop. Maar, er is eigenlijk geen enkele reden om het niet te doen. Op Bikester heb je een mega aanbod en ze geven je graag professioneel advies via de service-afdeling. Wanneer je de fiets besteld wordt hij door Bikester al helemaal in elkaar gezet en vervolgens naar jou toe verzonden. Bikester verzekerd zelf ieder pakket dat verstuurd wordt, dus ook hier hoef je je geen zorgen over te maken. Het enige wat je nog moet doen is het stuur rechtzetten en (eventueel) de trappers vastschroeven, waarvoor Bikester (uiteraard) het gereedschap voor meestuurt.

2. Veel accessoires

Wanneer je al in het bezit van een goede fiets bent en op zoek bent naar een accessoires voor je fietsvakantie, zit je bij Bikester ook goed. Van voeding, tot navigatiesystemen en bidons, alles is in principe te bestellen bij Bikester. Bestel je vandaag voor 17:00 uur? Dan heb je het morgen nog in huis!

3. Een hele goede service

Hierboven kon je het al even lezen, maar bij deze webshop krijg je persoonlijk en deskundig advies. Ze hebben daarnaast ook een hele mooi tool waarbij je bijvoorbeeld de juiste frame-maat voor jezelf kunt opmeten. Kortom: ze doen er alles aan om jou het juiste product te bezorgen. Mocht je toch echt niet tevreden zijn, dan heb je tot 100 dagen om je product helemaal gratis te te voegen.

Dus op zoek naar een fiets of fiets accessoires? Ga dan naar Bikester!

Tip: Bekijk ook bijzondere overnachtingen voor je fietsvakantie.

 

Reacties op dit artikel

Instagram