Het kindvriendelijke Strandpark De Zeeuwse Kust blijft groeien en ontwikkelen. Er is zelfs een (familie) Hotel De Zeeuwse Kust gebouwd. Op slechts 250 meter van het Noordzeestrand in Renesse in het prachtige Zeeland.

Er zijn 40 hotelsuites gebouwd, speciaal voor families. Bijna alle suites hebben een aparte slaapkamer voor de kinderen, zodat de kinderen op hun eigen kamer kunnen overnachten. De aparte slaapkamer is sfeervol ingericht, zodat het een leuke ervaring is voor de kinderen!

Naast dat de suites sfeervol zijn ingericht voor ouders en kinderen, hebben ze alles wat je nodig zult hebben tijdens een onbezorgde vakantie. De suites zijn voorzien van een terras of een balkon en beschikken over een keuken met koelkast, kookplaat en magnetron. Uiteraard vind je er ook een badkamer met douche en er is een apart toilet. En mocht je nou met meer personen of families vakantie willen vieren, dan is dat ook mogelijk, alle hotelsuites zijn namelijk aan elkaar te koppelen. Een hond mag ook mee!

Babykamer

Ook een nieuw gezin, dat net een baby’tje hebben gekregen, kunnen hier lekker er even tussen uit. Want er is een suite met een extra babykamer. Hier staan een wiegje en commode in. Er zijn ook kamers speciaal ingericht voor mindervaliden, zodat ook zij een fijne & onbezorgde vakantie kunnen hebben.

De Bruidssuite en Wellness-suite is speciaal gebouwd voor een heerlijke, romantische overnachting voor alleen jullie tweeën. Nadat je lekker bent uitgewaaid op het strand, warm je weer op bij de open haard in de suite. Na een goede nachtrust te hebben gehad in één van de comfortabele Swiss Sence boxspringbedden en een heerlijk ontbijt in Strand Café DOK, kan je fris en fruitig op pad!

Faciliteiten & voorzieningen

Het hotel staat op Strandpark De Zeeuwse Kust, deze heeft tal van faciliteiten en voorzieningen waar je als gast van het hotel gebruik van kunt maken. Zo kan je lekker gaan zwemmen in het overdekte zwembad, voetballen, tennissen of midgetgolfen. Relaxen kan in het Wellnessruimte met sauna, infraroodcabine of whirlpool.

Voor de kinderen is er ook een binnenspeelparadijs, waar ze lekker kunnen ravotten. Er is daarnaast een groot houten speelschip met onder andere een trampoline, glijbaan en kabelbaan. Mocht het slecht weer zijn, dan kunnen de kinderen terecht op de vide, waar tal van spelletjes staan, zoals tafeltennissen, airhockeyen en game computers.

Enthousiast geworden?

Vanaf prijs voor familiesuite: €90,- per nacht/per suite (o.b.v 2 personen).

Klik snel door voor meer informatie: hoteldezeeuwsekust.nl

Reacties op dit artikel

Instagram