In het prachtige Scarlino in Toscane bevindt zich camping Vallicella. Op deze familiecamping kun je zorgeloos overnachten in een luxe ingerichte Safaritent of Canvas Lodge van DivaCamp. Eigenaren steven en Diana heten je van harte welkom op Divacamp. De accommodaties zijn geschikt voor zowel een vakantie met kinderen als een romantische overnachting in Italië.

Bijzondere overnachting in Italië

Een bijzondere overnachting in Italië begint bij de accommodaties van DivaCamp. De luxe glamping accommodaties in Italië zijn niet alleen voorzien van alle faciliteiten die je nodig hebt voor een ontspannen overnachting, maar ook zijn ze prachtig gelegen. Vanuit de glamping accommodatie loop je naar buiten, de prachtige natuur van Toscane in, waar je van het adembenemende uitzicht kunt genieten.

Romantische overnachting in Italië

Voor een romantische overnachting is de Junior Safaritent erg geschikt. Deze tweepersoons accommodatie is verrassend ruim en stoer ingericht. Samen genieten in de zon, aan de rand van het zwembad. Of te voet de omgeving verkennen.

Vakantie met kinderen in Italië

Wil je een bijzondere vakantie met kinderen in Italië? Dan is zowel de safaritenten als Canvas Lodges erg geschikt. De safaritent is geschikt voor maximaal zeven personen en de Canvas Lodge is geschikt voor maximaal zes personen. Terwijl jij lekker een boekje ligt te lezen, kunnen de kids zich heerlijk vermaken in het zwembad. Ook deze glamping accommodaties zijn volledig ingericht. Gedurende de hele zomer is er een leuk animatieteam met een afwisselend programma. Maar ook in de speeltuin kan er oneindig gespeeld worden.

DivaCamp

Op de familiecamping in Italië is de perfecte uitval basis om de omgeving van Toscane te verkennen. Op slechts zeven kilometer van de camping bevindt zich de kristalblauwe Middellandse Zee. Daarnaast kun je door het park van Camping Vallicella richting het kasteel van Scarlino lopen óf een van de overige prachtige fiets- en wandelroutes ontdekken. Op de camping kun je mountainbikes huren. In de nabije omgeving zijn ook mogelijkheden tot paardrijden, windsurfen, kitesurfen en golfen. In het Italiaanse restaurant geniet je van de gerechten uit Toscaanse keuken. Natuurlijk is er voor de kids een speciaal kindermenu.

Meer van deze leuke glamping accommodaties ontdekken? Hier vind je de meest bijzondere en unieke glamping accommodaties.
Bekijk Glampings op Supertrips

Reacties op dit artikel

Instagram