De genomineerden voor de Entree Awards zijn vorige week bekend gemaakt! De Entree Awards is het horeca event van het jaar. Vakjurys beoordelen de restaurants, hotels, cocktailbars & beste holiday concept op onderscheidenheid niveau welke in Nederland het afgelopen jaar zijn geopend of gerestyled zijn. Gefeliciteerd aan iedereen die genomineerd is! Wat leuk is, is dat er een nieuwe categorie binnen de Entree Awards is toegevoegd; ‘Best new Holiday Concept’.

Wat is de ‘Best New Holiday Concept’?

Vakantieparken zijn volop in ontwikkeling tegenwoordig. Zich onderscheidend maken ten opzichte van concurrentie, inspelen op duurzaamheid, inspelen op trends die er nu zijn of juist volledige focus op de doelgroepen. De genomineerden in deze categorie zijn volledig nieuw of gerestyled en geven een goede toevoeging op het bestaande leisure segment. De 5 genomineerden excelleren in innovatieve concepting, originaliteit, duurzaamheid en de toekomstbestendigheid van het concept. Maar wie zijn nou de 5 genomineerden in deze nieuwe categorie? Wij lichten ze voor je uit, want een nominatie in de Entree awards is bijzonder, en dat zijn onze Supertrips ook.

boomhut-overijssel-molke3
boomhut-overijssel-molke3
boomhut-overijssel-molke3

Slow Living op Vakantiepark Mölke

Slow living… en concept op Vakantiepark Mölke waar je volledig uit de drukte verdwijnt, elke dag als een weekend dag voelt en festivallisering een thema is. Op dit vakantiepark in Twente beleef je een unieke overnachting én ervaring in een boomhut, luxe lodge met hottub en/of sauna.

Bekijken
1
brinckerduyn
Vakantiepark-brinckerduyn
Brinckerduyn

Green boutique Brinckerduyn

Het vakantiepark met luxe authentieke vakantiewoningen ligt in Nationaal Park Drents-Friese Wold. Alle 34 vakantiewoningen zijn voorzien van de nieuwste innovaties. Geniet van de stilte die de omgeving geeft. Even helemaal niets, even op adem komen.

Bekijken
2
dormo-entree-awards
dormio-entree-awards.jog

Dormio Resort

De luxueuze huizen op vakantiepark Domio Resort in Maastricht verwijzen naar de geschiedenis in Maastricht. Het gehele vakantiepark ademt de sfeer van een Limburg dorp.

Bekijken
3
tiny-parks-tiengemeten-entree-awards
tiny-parks-entree-awards

Tiny Parks Tiengemeten

Bij Tiny Parks Tiengemeten, net onder Rotterdam, staat het verbinden van gasten centraal. Een dagelijks Tiny Parks Family Diner, livemuziek & silent disco zorgen ervoor dat die sfeer tijdens de gehele overnachting te voelen is.

Bekijken
4
molenwaard-entree-awards-1
molenwaard-entree-awards

Vakantiepark Molenwaard

Kleurrijke boerderijen, chalets & safaritenten midden in de Zuid-Hollandse polder. Dat is waar Vakantiepark Molenwaard bekend om staat. De polderomgeving is vanuit hier perfect te verkennen!

Bekijken
5

Op 28 november horen de 5 bovenstaande ‘Best New Holiday Concepts’ wie er met de award vandoor gaat! Spannend… welke van de 5 bovenstaande heeft jouw voorkeur?

Reacties op dit artikel

Instagram