Strandhuisje huren: de mooiste plekjes voor een vakantie aan zee🏝🌊☀️

Slapen aan zee is echt iets bijzonders. Zodra je aankomt, hoor je het ruisen van de zee al. Eenmaal dichterbij gekomen trek je je schoenen uit om het warme zand en het koele water van de branding te voelen. Je wilt voorlopig niet meer weg en met een strandhuisje hoeft dat ook niet! Wil jij ook een keer een strandhuisje huren voor een weekendje weg aan zee? Dan ben je op onderstaande locaties aan het goede adres.

🏝 Vakantiepark Bloemendaal aan zee

Noord-Holland is sowieso al een populaire bestemming in Nederland voor een vakantie aan zee. Vakantiepark Bloemendaal aan zee maakt je vakantie aan de Noord-Hollandse kust extra fijn: je verblijft in luxe lodges op het strand met grote ramen voor een perfect uitzicht. De strandlodges zijn van alle gemakken voorzien, zodat jij alleen maar hoeft te genieten. Mocht je toch meer willen doen dan van het uitzicht genieten, dan is er van alles te doen voor volwassenen en kinderen van alle leeftijden.

Bekijk Bloemendaal aan zee

🏝Haagsestrandhuisjes

Wil je een strandhuisje huren in Zuid-Holland, dan is Haagsestrandhuisjes een perfecte plek. Je slaapt dan op het rustigste strand van Den Haag: in Kijkduin. Dit geleidelijk aflopende strand heeft de Blauwe Vlag en is ideaal voor jonge kinderen. Als je niet de hele dag op het strand wilt blijven, is Den Haag vlakbij. Na een dagje shoppen of cultuur snuiven zit je ’s avonds weer lekker op je veranda uit te kijken over het strand en de zee. Wil je nog uit eten, dan ligt de boulevard van Kijkduin op loopafstand.

Bekijk Haagsestrandhuisjes

🏝Vakantiepark Ameland

Een strandvakantie mét eilandgevoel – mooier kan eigenlijk niet. Met een strandhuisje op vakantiepark Ameland vier je vakantie in de duinen en loop je zo naar het strand. Ideaal voor een romantisch weekendje weg, maar ook voor een vakantie met kinderen. Tijdens de schoolvakanties is er namelijk een animatieprogramma. Voor iedereen die graag met de hond van het strand geniet, zijn er ook huisjes waar je trouwe viervoeter welkom is.

Bekijk Vakantiepark Ameland

🏝Molecaten Park Hoogduin

Zeeland is natuurlijk ook een geweldige bestemming voor een weekendje weg aan zee. Bij Molecaten Park Hoogduin zit je vlak achter het hoge duin, met aan de ene kant het strand en aan de andere het Zeeuwse platteland. Op het vakantiepark worden allerlei activiteiten voor volwassenen en kinderen aangeboden en in de omgeving kun je prima wandelen en fietsen, maar bijvoorbeeld ook kitesurfen.

Bekijk Molecaten Park Hoogduin

🏝Punt-West Beach Resort – Zuid Holland

Slapen in luxe villa’s aan het strand van Zuid Holland kan perfect bij Punt- West Beach Resort. Een weekendje weg aan zee wordt gegarandeerd een succes. Er is een flinke keuze uit de verschillende luxe vakantiehuisjes. Zo heb je onder andere de zeer ruime 4 persoons Super VIP villa’s. Ga je met 6 personen een heerlijke vakantie. Ook is het mogelijk om met 8 personen te gaan.

Bekijk Punt-West Beach Resort

🏝Landal Beach Villa’s – Hoek van Holland

Slapen aan zee kan ook bij Landal – kijk maar eens naar de Beach Villa’s in Hoek van Holland. Deze strandhuisjes op palen zijn het hele jaar in gebruik. Dat komt goed uit, want op het strand zijn is in alle seizoenen fijn. Na een dagje zonnen of uitwaaien op het strand en eventueel een uitstapje naar Den Haag, Rotterdam of Delft zie je ’s avonds de zon in zee zakken vanuit je eigen strandhuisje.

Bekijk Landal Beach Villa’s

Tot zover onze tips voor iedereen die wel eens wil slapen aan zee. We zijn benieuwd waar jij je vakantie aan zee of weekendje weg aan zee gaat doorbrengen en wensen je alvast heel veel plezier in jouw rustgevende strandhuisje!

Reacties op dit artikel

Instagram