Vakantie op Cyprus

Wilt u het prachtige eiland Cyprus echt leren kennen? Verblijf dan in het Porfyrios Country House, een voormalig dorpshuis uit 1840 omgebouwd tot zes unieke appartementen. Genieten en de Cypriotische sfeer opsnuiven staan centraal.

Countryhouse - Corfu

Dit voormalige dorpshuis straalt de stijl van Cyprus uit en is een rustieke plek met zes appartementen, een bloemrijke tuin en een perfecte ligging. Vanaf hier kunt u alle schatten van het eiland ontdekken, na uw ontdekkingstocht komt u weer helemaal tot rust aan het zwembad. Alle 2-kamerappartementen hebben zicht op de binnenplaats met het zwembad en het ruime terras met ligbedden. De verblijven beschikken over alle moderne gemakken, maar nooit is de traditionele stijl van het eiland uit het oog verloren. Geniet van een authentiek verblijf bij Country House Porfyrios.

Cyprus

Op ongeveer 4 uur vliegen van Nederland ligt het eiland Cyprus. Op het Griekse gedeelte van dit eiland ligt het historische dorpje Choirokoitia. De plaats is gedateerd 7000 vóór Chr. en staat sinds 1998 op de Werelderfgoedlijst van de Unesco. Het ligt op de helling van een heuvel in de vallei van de Maroni rivier richting zuidelijke kust van het eiland en ongeveer 6 km van de zee. Wanneer u hier verblijft heeft u goed de mogelijkheid om te genieten van de natuur. Bezoek bijvoorbeeld een natuurpark, ga vogels spotten of ontdek al duikend de onderwater wereld.

Is dit iets voor jou? Bekijk dan snel Porfyrios Country House op Cyprus!

Reacties op dit artikel

Instagram