Dit avontuur mag je niet missen! Vakantie in een boomhut! Welk (volwassen) kind droomt er niet van? Slapen tussen de vogels en eekhoorns, in een echte boomhut. De boomhut is erg populair op Supertrips, hoog in de bomen lekker wegdromen. Een zeer originele, milieuvriendelijke en avontuurlijke manier om te overnachten. De boomhutten zijn voorzien van twee cabines, elk geschikt voor drie personen, die met elkaar verbonden zijn door een terras met veiligheidshek.

Op Supertrips zijn er verschillende boomhutten, onderaan deze pagina staan de beste boomhut vakanties voor je op een rij. Supertrips heeft al jarenlang ervaring met veel verschillende soorten boomhut vakanties, daarom hebben we de beste onderaan geselecteerd.

Je kiest voor een boomhut vakantie in een boomhut dan heb je daarnaast gedurende het gehele verblijf vaak een huttent (4,3 x 6m) tot je beschikking. Ideaal als je een keer een nacht op vaste grond door wilt brengen of bij slechtere weersomstandigheden. Ook als je zelf wilt koken is deze huttent een uitkomst. De volledig uitgeruste huttent is geschikt voor 6 personen en beschikt over 3 slaapkamers, een barbecue (mits toegestaan), koelkast met vriesvak, 4 -pits gasstel met grill en een elektrisch stopcontact. De boomhut is een echte natuuraccommodatie en heeft dus geen stromend water, elektriciteit of een keuken.

Lijkt een vakantie in een boomhut echt iets voor jou? Bekijk hier meer inspiratie voor je boomhut vakantie 

Reacties op dit artikel

Instagram