Bijzondere vakantie in Spanje? Vlieg naar Andalusië!

Andalusië wordt gezien als een van de mooiste streken van Spanje. Je vindt er historische steden, indrukwekkende natuur, lange zandstranden en volop zon. Staat Andalusië ook nog op jouw bucketlist? Bezoek deze plekken voor een bijzondere vakantie in Spanje!

Sevilla

Sevilla is het perfecte startpunt voor een unieke reis door Andalusië. In Sevilla kun je je dagenlang vermaken en ronddwalen door de smalle straatjes. Er hangt een fijne sfeer, er zijn veel bezienswaardigheden, je kunt er naar hartenlust shoppen en op elke hoek van de straat kun je overheerlijke tapas eten. De kans is groot dat je graag nog eens naar deze stad terugkeert… En het beste van dit alles? Met het vliegtuig sta je al binnen 3 uur in deze geweldige stad! Je kunt vanaf Amsterdam of Eindhoven vliegen naar Sevilla met Transavia.

Tip: Transavia laat je in een prachtige video zien wat je in 3 dagen in deze zonnige stad kunt doen!

De witte dorpen in Andalusië

Andalusië staat bekend om de knusse witte dorpen en dit moet je dan ook zeker gezien hebben tijdens je vakantie in Andalusië. Na het bruisende Sevilla bezocht te hebben, kun je een roadtrip maken langs de witte dorpen, zoals Ronda en Olvera. De witte dorpen liggen vaak hoog op een berg, waardoor je prachtig uitzicht over de omgeving hebt.

Malaga

Wil je graag stad en strand combineren? Bezoek dan Malaga, een mooie stad aan de Costa del Sol. Na Sevilla is dit de grootste stad van Andalusië. Het heeft een boeiende geschiedenis, veel musea en leuke winkels. Er is hier voor iedere type vakantieganger wel iets te zien en doen!

De Caminito del Rey

Vanuit Malaga kun je de spectaculaire wandeling Caminito Del Rey maken. Bij deze wandeling loop je over smalle paden, boven een kloof van wel 400 meter hoog! Deze fotogenieke route is voor alle leeftijden goed te doen en absoluut de moeite waard.

Bijzonder overnachten in Andalusië

Maak je reis helemaal af door te overnachten in een bijzondere accommodatie in Andalusië. Wat dacht je van een unieke overnachting in een volledig gerestaureerde grotwoning. Je ziet het originele karakter van de grotwoning terug, maar kunt genieten van hedendaags comfort. Duik in de geschiedenis van de grotten, leer een woordje spaans of volg een kookcursus tijdens je verblijf in deze bijzondere accommodatie.

Bekijk deze accommodatie

Reacties op dit artikel

Instagram