Wil je eens wat anders dan een overnachting in een hotel of op een vakantiepark? In Nederland barst het van de bijzondere Bed & Breakfasts. Geniet van de gastvrijheid, laat je verrassen door de prachtige omgeving en kijk je ogen uit in de bijzondere accommodaties. Slaap jij binnenkort een kasteel, een unieke iglo of andere toffe Bed & Breakfast? Wij hebben een aantal bijzondere B&B’s in Nederland voor je op een rijtje gezet.

b-en-b-drenthe
Logement-No5
luxe-b-en-b-assen

Beste B&B van Nederland

Deze B&B vind je aan de rand van het Asserbos, in een prachtig monumentaal herenhuis. Bij de Bed & Breakfast staat gastvrijheid hoog in het vaandel en is er aan luxe geen gebrek. Je verblijft in een royale suite met regendouche en bubbelbad. Dat is nog eens een ontspannen weekendje weg in Nederland.

Bekijken
1
Vrouwe-van-Stavoren

Slapen in een B&B wijnvat

Wijnliefhebbers opgelet! Beleef een bijzondere overnachting in een B&B wijnvat. De wijnvaten zijn omgetoverd tot prachtige hotelkamers. Voor extra luxe is er een wellness wijnvat beschikbaar, met onder andere je eigen whirlpool en infrarood douchecabine. Deze Bed & Breakfast aan het water is perfect voor een romantische overnachting in Friesland.

Bekijken
2
Sterrenkubus_Erfgoed Bossem
erfgoed-bossem-sterrenkubus-space-9
erfgoed-bossem-sterrenkubus-space-1

Bijzondere B&B onder de sterrenhemel

Ga een knusse overnachting tegemoet tijdens je verblijf in de Sterrenkubus. Als de avond valt, kun je vanuit het uniek ontworpen huisje de prachtige sterrenhemel zien. De kubussen staan midden in het boerenland, waardoor je hier in alle rust van je vakantie kunt genieten.

Bekijken
3
originele-stro-iglo-groningen
originele-stro-iglo-groningen
originele-stro-iglo-groningen

Overnachten in een Stro-iglo

In deze Stro-iglo beleef je gegarandeerd een bijzondere vakantie. Deze unieke B&B in Groningen is helemaal gemaakt van stro, zelfs het bed waarop je slaapt! Dit is de ideale locatie voor als je op zoek bent naar rust, ruimte en privacy. Wil je toch de gezelligheid opzoeken? Dan sta je binnen een half uur rijden in het bruisende centrum van Groningen.

Bekijken
4
stedentripje-nederland-waar-naarto
utrecht-hotel
appart-b&b-nederland

Bed & Breakfast in Utrecht

Deze bijzondere Bed & Breakfast ligt aan rivier de Vegt, dichtbij het centrum van Utrecht. Je verblijft op een landgoed in een rijksmonument met luxe suites. In de sfeervolle kamers geniet je van hedendaags comfort, maar zijn de historische details behouden. De perfecte accommodatie voor een stedentrip Utrecht!

Bekijken
5
wittenburg hotelovernachting
slapen in kasteel den haag
kasteel wittenburg ontbijt

B&B in een kasteel

Voel je als een koning te rijk tijdens deze bijzondere overnachting in een kasteel. Kijk je ogen uit in de grote openbare ruimtes, laat je in de watten leggen door de B&B eigenaar en verken de stad Den Haag. Het centrum ligt namelijk op slechts 5 kilometer van deze unieke Bed & Breakfast.

Bekijken
6

Zoals je in deze blog hebt kunnen gelezen, hoeft een Bed & Breakfast niet altijd een ‘gewone’ woning te zijn. Naast de bovengenoemde B&B’s, zijn er in Nederland nog veel meer unieke accommodaties voor een bijzonder nachtje weg in eigen land. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze B&B met eigen wijngaard, een 100 jaar oude druivenkas of slapen in een authentieke windmolen? Wij zijn benieuwd waar jij binnenkort gaat overnachten!

Reacties op dit artikel

Instagram