Geniet van de heerlijke nazomer in de Beauty & Wellness van Huis ten Wolde!

Op zoek naar een bijzondere accommodatie dichtbij de natuur? Dan ben je bij Huis ten Wolde aan het goede adres. Huis ten Wolde ligt namelijk aan de rand van natuurgebied De Eese en vanuit sommige hotelkamers kijk je uit over de weilanden, waar je de koeien ziet grazen. In de buurt van het hotel liggen ook de pittoreske dorpen Giethoorn en Steenwijk. Zin om te fietsen, wandelen of uit te waaien op het water? Huis ten Wolde is de ideale uitvalsbasis hiervoor.

Huis ten Wolde beschikt over 41 kamers, van standaardkamers tot zeer luxe kamers. Elke kamer is uniek, maar zullen ervoor zorgen dat je helemaal tot rust komt. Daarnaast beschikt elke kamer over een internetverbinding en een Flatscreen-TV.

Hou je van lekker eten? Dan kan je terecht bij het restaurant van Huis ten Wolde; ‘De Spijskamer’. Hier kan je genieten van verse, biologische gerechten.

En dat is nog niet alles wat dit hotel te bieden heeft! Zo hebben ze voor gasten die graag willen relaxen en willen bijkomen van het dagelijks leven uitgebreide Beauty & Wellness mogelijkheden.Er is een sauna, stoombad, luxe whirlpool en een zwembad aanwezig. En naast deze vormen van wellness, zijn er ook veel beautybehandelingen mogelijk.

En speciaal voor de herfst hebben ze een dagarrangement samengesteld:

Herfst dagarrangement

We beginnen de dag met een warm voetenbad met zeezout.

– Lichaamspeeling
– Lichaam herfstpakking (verhoogt de energie en de vitaliteit)
– Hoofd & oor massage tijdens de pakking
– Rugmassage
– Gelaatsbehandeling met producten van Maria Galland: reiniging, peeling, gelaatsmassage, oog & gelaatsmasker en dagverzorging
– Handmasker van schuim
– Privé sauna & stoombad (badkleding is niet verplicht)
– Tussen de middag serveren we een uitgebreide lunch

De hele dag staat er koffie, thee en water voor u klaar.

Mocht u gebruik willen maken van het zwembad /whirlpool, vergeet dan niet uw badkleding mee te nemen.

Badjas, handdoeken liggen voor u klaar, slippers graag zelf meenemen.

De prijs voor het arrangement bedraagt €137,50

Interesse? Klik dan snel verder.

Reacties op dit artikel

Instagram