Heb je zin een beetje actie? Wil je lekker sportief bezig zijn tijdens je vakantie? En wil je hiervoor niet te ver reizen? In deze blog delen we 5 avontuurlijke vakanties in Europa, met eindeloze mogelijkheden om de natuur te trotseren en onverwachte plekken te ontdekken. Zet je schrap voor adrenaline, avontuur en bijzondere bestemmingen!

hiken en raften Ardennen
hiken en raften Ardennen
hiken en raften Ardennen

Hiken en raften in de Ardennen

De Ardennen is dé bestemming voor een actieve vakantie vol avontuur. Voor de echte sportievelingen is hier de Packraft trip. Dit is een combinatie van backpacken, hiken en raften. Terwijl je een prachtige route door de natuur volgt, neem je de lichtgewicht boot mee in je rugzak. Zodra je de rivier bereikt, ga je met de raft het water op. Na een heerlijke dag in de buitenlucht kom je aan op de camping, waar je comfortabel kunt ontspannen en je je klaarmaakt voor de volgende dag!

Bekijken
1
Bijzondere vakantie Noorwegen
avontuurlijke reizen wildkamperen
avontuurlijke reizen wildkamperen Noorwegen

Wildkamperen in Scandinavië

Slapen onder de sterrenhemel, weg van de bewoonde wereld. Geen andere toeristen, maar enkel jij en je camper. Ervaar de ultieme vrijheid van wildkamperen in de ongerepte natuur van Noorwegen en Zweden. Huur een camper en ga kamperen in de bossen, in de bergen of op de fjorden. Je mag de camper overal neerzetten waar jij wilt. Avontuur en natuur komen zo perfect samen.

Bekijken
2
avontuurlijke-hostelbus
avontuurlijke-hostelbus
avontuurlijke-hostelbus

Roadtrip door Schotland

Maak een onvergetelijke roadtrip met een vintage bus door het ruige landschap van Schotland met een kleine groep andere avontuurlijke zielen. Bezoek de Isle of Skye en het mysterieuze Loch Ness, ga met een kajak het water op en hike de Devil’s Staircase en meer.

Bekijken
3
avontuurlijke reis lapland
avontuurlijke reis lapland
avontuurlijke reis lapland

Wildernisreis in Lapland

Voor de ultieme wildernis ervaring moet je in Lapland zijn. Denk aan huskytochten, sneeuwscootersafari, ijsvissen en het magische noorderlicht bewonderen. Tijdens een wildernisreis in Lapland beleef je een echt winteravontuur. Deze reis is perfect voor wie op zoek is naar een vakantie buiten de gebaande paden.

Bekijken
4
avontuurlijke reis balkan
avontuurlijke reis balkan
avontuurlijke reis balkan

Avontuurlijke groepsreis door de Balkan

Wil je graag een avontuurlijke vakantie beleven, maar doe je dit liever niet alleen? Geen probleem! Maak een bijzondere groepsreis door de Balkan, waarbij je maar liefst 6 landen van je bucketlist kunt afstrepen. Bezoek authentieke steden, wandel door verschillene nationale parken en sluit af op een Grieks eiland. De ideale combinatie van natuur, cultuur en gezelligheid als je het ons vraagt!

Bekijken
5

Avontuurlijke reizen in Europa bieden eindeloze mogelijkheden voor iedereen die op zoek is naar meer dan een standaard vakantie. Of je nu dichtbij huis een gave hike wilt maken of de wildernis in Lapland opzoekt, er is altijd een avontuur dat bij jou past. Dus waar wacht je nog op? Laat de gebaande paden achter je en ontdek Europa op een manier die je nooit meer zal vergeten!

Reacties op dit artikel

Instagram