Bij Supertrips is het sinds kort ook mogelijk om te verblijven op camping Kampari te Delfstrahuizen, Friesland.

Camping Kampari is mooi gelegen, want het ligt vlakbij het Tjeukemeer, tussen Lemmer en Joure. Dit gebied biedt mogelijkheden om actief te zijn met watersport, maar ook om te verkennen ter voet of met de fiets. Er zijn veel verschillende dorpen  in de buurt waar je goed kan winkelen, uit eten kan gaan of gewoon lekker kan rondstruinen. Want Heerenveen, Sneek, Sloten en Balk liggen allemaal in de buurt.

safaritent

Kamperen op camping Kampari betekent kamperen in luxe met veel rust en ruimte om je heen. Het is mogelijk om bij Kampari te verblijven in een luxe safaritent of in een romantische pipowagen. Alle accommodaties zijn luxueus afgewerkt en voorzien van alle comfort. Denk aan en comfortabele tweepersoonsbed, eigen sanitair en een compleet ingerichte keuken met een oventje. Daarnaast is er ook aan gaskachel aanwezig, mocht het was frisser worden.

De safaritenten Out of Africa en On the Beach zijn een perfecte combinatie van luxe en gezelligheid. De pipowagen My Romantic Retreat is perfect voor een romantische avond met zijn twee.

Arrangement Kampari

Kampari heeft ook een hottub. Heerlijk ontspannen in een warm bad, terwijl je naar de sterrenhemel kijkt. Dat klinkt hemels! En speciaal voor Supertrips heeft Kampari nu een mooie arrangement samengesteld, namelijk:

Gratis gebruik van de hottub!
– Boeken tussen 13 oktober 2014 en 1 april 2015.
– Voor een verblijf in 2015.
– Mogelijk bij alle accommodaties.
– Gebruik van de hottub voor één dag.
– Arrangement t.w.v. €40,-

Klik hier voor meer informatie en om te boeken!

Kampari

Reacties op dit artikel

Instagram