8x zomervakantie met kinderen

Soms valt het niet mee om een goede bestemming te vinden voor een vakantie met kinderen. Er zijn zoveel dingen waar een kindvriendelijke vakantie aan moet voldoen… En bij een vakantie met baby is er al helemaal veel waaraan je moet denken. Wij weten er alles van en gingen op zoek naar plekjes waar ze begrijpen wat jullie vakantie tot een zorgeloos succes maakt. Kijk maar!

⛺️Woody lodge in Enter

Slapen in een Woody Lodge op ’t Schuttebelt in Twente is een hele beleving. Er zijn hier voor kinderen veel te beleven! De vele faciliteiten zoals een buitenzwembad met glijbaan en peuterbad, speeltuinen en sportvelden geniet zowel jong als oud van een fijne vakantie. Ook in de omgeving van het park, de prachtige Reggestreek, maak je veel leuke uitjes!

Bekijk Woody Lodge

🌳Nutchel in België

Glamping in Cosy Cabins midden in het bos – dat klinkt meteen al gezellig toch? Bij Nutchel ga je terug naar de basis, maar dan wel op een comfortabele manier. Zo geniet je optimaal van de kleine dingen die ertoe doen in het leven en kom je helemaal los van de dagelijkse sleur. De Cosy Cabins zijn geschikt voor 2, 4 of 5 personen en worden verlicht met olielampen en verwarmd met een houtkachel. In de omgeving kunnen jullie lekker wandelen, fietsen en paardrijden en er zijn zelfs konijntjes en pony’s om mee te knuffelen.

Bekijk Nutchel

🌊Glamping La Sirène in Frankrijk

Een camping in het zonnige Zuid-Frankrijk met een gratis bus naar het nog geen 900 meter verderop gelegen strand – dat klinkt als de perfecte bestemming voor een vakantie met kinderen. Deze camping heeft ook nog eens een tropisch zwemparadijs, een animatieteam en een disco. Slapen doe je in een luxe safaritent met eigen badkamer en keuken. In de omgeving kunnen jullie onder andere skelteren en paardrijden en een bezoekje brengen aan attractiepark Luna Park of een vallei waar veertig verschillende soorten schilpadden leven. Vervelen is dus echt onmogelijk!

Bekijk Glamping La Sirène

👨‍👩‍👧‍👦Rosenthal Bielatal in Duitsland

Vanuit deze gezinsvriendelijke vakantiewoning in Saksen beleven jullie samen de mooiste avonturen in de natuur van Bielatal. Vooral als jullie van klimmen houden, want rondom dit historische landgoed zijn spectaculaire rotsformaties te vinden. Voor een vakantie met kleine kinderen is het park rondom het monumentale pand ideaal. Ga bijvoorbeeld lekker picknicken samen!

Bekijk Rosental Bielatal

🦌Le Bois aux Daims in Frankrijk

De naam van dit vakantiepark van Center Parcs betekent Het Bos met Damherten. Dat zegt al genoeg: je zit hier midden in het bos en kunt zomaar herten, maar ook everzwijnen en vossen tegenkomen. Om ze optimaal te kunnen spotten, is in de boomtoppen een observatiepunt gemaakt. Maar je kunt ook slapen tussen de boomtoppen: in een boomhuis voor 4 of 6 personen. ’s Morgens roetsjen je kinderen enthousiast van de glijbaan voor een nieuwe dag vol belevenissen. Met zwemparadijs Aqua Mundo, heerlijke wellnessfaciliteiten en allerlei activiteiten en shows in de buurt hebben jullie hier echt alles bij de hand voor een heerlijke vakantie.

Bekijk Le Bois aux Daims

🌴Resort Tropical Islands in Duitsland

In deze enorme koepel vlak bij Berlijn vind je een regenwoud, palmbomen, strand, vier spannende glijbanen, een lagune om rustig in te zwemmen en een spa. Er zijn zelfs gebouwen uit Bali, Maleisië en Thailand te vinden en je kunt een ballonvaart maken in de koepel! Al met al is dit het grootste subtropische zwemparadijs ter wereld en je kunt er ook blijven eten en overnachten. Hiervoor heeft Resort Tropical Islands 13 restaurants en accommodaties zoals stacaravans, tenten en hotelkamers met het thema Zuid-Amerika, Afrika of de Stille Zuidzee.

Bekijk Resort Tropical Islands

🌳Les Cabanes dans les Bois in Frankrijk

Welk kind wil nou niet in een boomhut slapen? En als je het dan toch doet, doe het dan meteen goed – in het heerlijke Zuid-Frankrijk bijvoorbeeld. Les Cabanes dans les Bois (de hutten in het bos) staan bij Carcassonne en zijn bereikbaar via loopbruggen. Ze zijn ruim, modern ingericht en van alle gemakken voorzien. Je kunt dus zelf koken, maar als je wilt kun je het ontbijt en/of diner ook laten bezorgen. En alsof de boomhut zelf nog niet cool genoeg is, zijn er ook nog een zwembad en een spannende zipline in de buurt.

Bekijk Les Cabanes dans le Bois

☀️Arena One 99 Glamping in Kroatië

Zon, zee en een zuidelijk klimaat… Vanuit de lodgetenten en safaritenten op dit glamping-resort in Istrië ligt een ideale vakantie aan jullie voeten. Kinderen vermaken zich dankzij het strand en de speeltuinen dag in, dag uit in de buitenlucht. Wat zullen ze lekker slapen – mede dankzij de airconditioning in jullie accommodatie! En omdat het voor jou ook vakantie is, kun je bijtanken met yoga in het bos, meditatie bij het ruisen van de zee en in jacuzzi’s onder de sterrenhemel.

Bekijk Arena One 99

Stuk voor stuk plekjes voor een onvergetelijke familievakantie dus. Of je nu voor Spanje, Frankrijk, Kroatië, Duitsland of België gaat, hier gaan jullie hele mooie vakantieherinneringen maken. Veel plezier alvast!

Reacties op dit artikel

Instagram