Belgisch Limburg

Belgisch Limburg grenst aan Nederland, het ligt namelijk in Vlaanderen. De reisafstand is dus niet al te groot en de provincie biedt zeer veel mogelijkheden. Het is dan ook de perfecte provincie voor een fijn weekendje weg! Belgisch Limburg telt allerlei schitterende accommodaties, dus bekijk snel ons aanbod!

Weekendje weg in Belgisch Limburg

Belgisch Limburg bevat een prachtige natuur en is de meest groene provincie van Vlaanderen. De perfecte plek om te fietsen of wandelen. Een bezoek brengen aan het Nationaal Park De Hoge Kempen is zeker aan te raden, dit is namelijk het belangrijkste natuurdomein in Belgisch Limburg en werkelijk adembenemend.

Op zoek naar een veelzijdige bestemming voor een weekendje weg? Belgisch Limburg bevat naast de prachtige natuur nog véél meer! Bezoek bijvoorbeeld de mergelgrotten of een van de vele musea. Voor de winkelaars is er een Designer Outlet te vinden in Maasmechelen. Wie zin heeft om te zwemmen kan onder andere terecht bij Zwembad Aqua Mundo Erperheide. Dit is een heel mooi tropisch zwembad, geschikt voor jong en oud! Tevens vind je in Belgisch Limburg verscheidene golfbanen. Geïnteresseerd in cultuur en historie? Bezoek dan een van de vele kerken of kathedralen met verschillende bouwstijlen en verhalen.

De rust of juist de drukte opzoeken? Het kan allemaal in Belgisch Limburg. Een weekendje weg in deze prachtige provincie is dan ook zeker de moeite waard!