Voetbalreizen

Voetballiefhebbers opgelet: boek een compleet verzorgde voetbalreis naar het land, de stad en de wedstrijd van je favoriete club! Voetbalreizen zijn een onvergetelijke ervaring voor die fans die hun voetbalclub maar wat graag in actie willen zien. Tegen een scherpe prijs reis jij naar een buitenlandse en wellicht legendarische voetbalwedstrijd. Stadion tickets en een hotel zijn inbegrepen en je kunt ook een vliegticket bij te boeken – alles in één. Dankzij dit gemak beleef jij een werkelijk fantastische voetbalreis.

In een paar stappen boek je de voetbalreis van je dromen; kies een club, competitie of een land. Klik daarna door naar de wedstrijd en kies voor een optie inclusief een hotelovernachting en eventueel een vlucht. Het is mogelijk om enkel een hotel en wedstrijdtickets te boeken, dan zorg je zelf voor vervoer. Je kunt ook je stadion zitplaatsen kiezen en eventuele extra’s, zoals bijvoorbeeld een stadiontour. Ga je met je voetbalmaten, dan heb je ook nog eens zitplaatsgarantie in het stadion – je zit dus altijd met z’n allen bij elkaar. Daarnaast heb je nog keuze uit hotels met optioneel een ontbijt. Simpeler kan niet.

Wil je een topwedstrijd tussen jouw favoriete club en de grootste rivaal meemaken in een overweldigend groot stadion? Wil je een topclub zien spelen in een grote stad in Europa? Combineer een wedstrijd met een citytrip en geniet dubbelop. Boek een complete voetbalreis inclusief stadion plek, vlucht en een hotelovernachting of twee. Wil je een nachtje langer blijven om de sfeer van de stad te proeven? Dat kan. Maak er een citytrip van en geniet dubbelop van je reis.

Voetbalreis naar Spanje, Barcelona, Valencia of Madrid

Wil jij jouw favoriete Spaanse club in actie zien? Boek een voetbalreis naar Spanje, naar je club in Barcelona, Valencia of Madrid. Zie de grote spelers van La Liga in actie komen; FC Barcelona in Camp Nou, Real Madrid in Estadio Santiago Bernabeu of Valencia FC in Estadio Mestalla. In Spanje is voetbal een ontzettend geliefde sport dus de sfeer in het stadion zit er goed in. Boek je officiële wedstrijdkaarten, een hotelverblijf en een vlucht, en geniet van een geheel onbezorgde voetbalreis naar Spanje.

Voetbalreis Engeland, Liverpool, Arsenal & Manchester

Boek je een voetbalreis naar Engeland, om Liverpool, Arsenal of Manchester te zien spelen, dan staat je een geweldige ervaring te wachten. Een wedstrijd zien van Manchester United in het Old Trafford stadion, Liverpool in Anfield en Arsenal in het Emirates Stadion samen met zo’n 60.000 tot 80.000 andere toeschouwers is een beleving die iedere voetbalfan eens moet hebben meegemaakt. Boek je officiële wedstrijdkaarten, een hotelverblijf en een vlucht binnen enkele stappen online, en geniet van een geheel onbezorgde voetbalreis naar Engeland.