3x Écht leuke vakantieparken in Limburg volgens Parkvakanties

Op zoek naar een leuk vakantiepark in Limburg? Parkvakanties geeft je drie héle goede vakantiepark opties. Vier je vakantie op één van déze drie Limburgse parken en je bent verzekerd van een te gekke overnachting én happy kids!

Ontdek Limburg

Limburg is bij uitstek geschikt voor een heerlijke vakantie in eigen land. Ten eerste telt de zuidelijkste provincie eindeloze mountainbike-, fiets-, en wandelmogelijkheden dwars door een divers heuvel- en bosrijk landschap. Ook is het tal van pittoreske dorpen ongekend bijzonder. Zo zijn Tegelen en Valkenswaard slechts twee voorbeelden van plaatsen waar je op gezellige terrassen smult van de appetijtelijkste Limburgse vlaaien. Die bourgondische zuiderlingen weten wel wat lekker is!

Helemaal geen gek idee dus om met je gezin naar één van de vele bungalowparken af te reizen. In een vakantiepark heb je immers de gemakken van thuis binnen handbereik én tegelijkertijd kun je vanuit een comfortabele bungalow de veelzijdige regio verkennen. Daar wordt een mens blij van!

Trek onder andere door nationaal park De Maasduinen of De Groote Peel, volg de Maas en maak culturele uitstapjes naar Venlo of Roermond. Heb je behoefte aan een adrenaline rush? Ga dan naar Attractiepark Toverland. Limburg is van alle markten thuis en dat is eenvoudig te ontdekken vanaf een aangenaam vakantie- of bungalowpark!

Parkvakanties: dé vakantiepark-expert

Nu is de keuze aan Limburgse vakantieparken vrij groot. Daarom tipt Parkvakanties de onderstaande drie parken in de categorieën: met kinderen, avontuurlijk én luxe. En ook leuk: in deze parken slaap je ook nog eens extra bijzonder!

Zit het park van je gading er niet bij? Dan vind je op Parkvakanties een overzicht met alle vakantieparken in Limburg. Met informatie, foto’s en ervaringen van ieder park. Handig!

Met kinderen: Landal De Lommerbergen

Het autovrije park Landal De Lommerbergen is een topplek voor een vakantie met kids. Boek je daarbij de kinderbungalow dan weet je zéker dat je een zorgeloze tijd tegemoet gaat. Met onder andere een kinderspeel- en slaapkamer inclusief een hoogslaper, kinderbestek en handige kinderfaciliteiten is dit een speelwalhalla voor jou en je kroost. Volop ravotten kan je ook in het subtropisch zwemparadijs, in de indoorspeelplaats en op het avontureneiland!

Avontuurlijk: Center Parcs Het Heijderbos

Jungle taferelen ervaren in Limburg? Jahoor! In de Jungle Cabana van Center Parcs Het Heijderbos ga je back to basic en slaap je midden in een écht oerwoud. Ook heb je exclusieve toegang tot de Jungle Dome na sluitingstijd. Wanneer je ook de wildwaterbaan trotseert in de Aqua Mundo en met je kids op safari gaat in het bos, kan het niet anders dan dat de Tarzan en Jane in jezelf naar boven komt!

Luxe: Roompot Vakantiepark Weerterbergen

Dé spot voor een luxueuze vakantie in Limburg is de restylde comfort wellness bungalow op vakantiepark Weerterbergen. In de eerste plaats omdat je een heuse privé infraroodsauna tot je beschikking hebt. Daarnaast is het ook ultiem chillen onder de regendouche, voor de smart-tv en op je ruime buitenterras. Naast relaxen kan je tevens dagelijks meedoen met de leukste activiteiten op het park. Denk aan zwemmen, bowlen en kanoën. Limburg is leuk!

Reacties op dit artikel

Instagram