Vier vakantie midden in de natuur! Wordt wakker met fluitende vogeltjes, adem de frisse buitenlucht in en wandel vanaf de voordeur direct het bos in. Ver weg van de massa kom je helemaal tot rust in een boshuis. Laat je inspireren, bekijk deze 10 mooie huisjes in het bos in Nederland. 

boomhut-overnachting-in-drenthe
boomhut-overnachting-in-drenthe
boomhut-overnachting-in-drenthe

Slapen in een boomhut in Drenthe

Terwijl je rustig wakker wordt met een kop koffie op het terras, zie je de wilde reeën en konijntjes voorbij springen. Geniet van de natuur, de privacy en de totale rust om je heen. In deze boomhut kun je met het hele gezin vakantie vieren in de natuur.

Bekijken
1
slapen-in-een-bijzonder-natuurhuisje
slapen-in-een-bijzonder-natuurhuisje
slapen-in-een-bijzonder-natuurhuisje

Romantisch huisje in het bos

Dit duurzame vakantiehuisje is volledig gemaakt van gerecycled karton en sfeervol ingericht. Voor zowel totale rust als gezelligheid zit je hier goed. Je verblijft midden in de bossen, maar staat ook binnen no time tussen de menigte in Apeldoorn.

Bekijken
2

Luxe boshuis in Brabant

Dit vakantiehuis is perfect voor natuur- en designliefhebbers. De design villa is luxe ingericht, van alle gemakken voorzien en je hebt mooie wandelroutes voor de deur. Dit is dé plek voor een bijzondere overnachting in de natuur!

Bekijken
3
erfgoed-bossem-sterrenkubus-space-1
erfgoed-bossem-sterrenkubus-space-9
Sterrenkubus

Uniek huisje in de natuur

In een sterrenkubus beleef je een unieke overnachting in de natuur. In de sterrenkubus ervaar je de magie van het heelal. Boven je bed kun je namelijk door een transparante koepel turen, zo val je letterlijk in slaap onder de sterrenhemel. Extra leuk: In elke sterrenkubus is een telescoop aanwezig.

Bekijken
4
boomhut-bijzondere-overnachting-landclub-ruinen-3
boomhut-bijzondere-overnachting-landclub-ruinen-4

Boomhut met hottub

Voor het ultieme vakantiegevoel hoef je niet naar het buitenland. Wat dacht je van deze prachtige boomhut in Drenthe. Ga er even lekker tussenuit met het gezin, geniet van al het comfort dat het vakantiehuis te bieden heeft en stook de hottub aan om de dag ontspannen af te sluiten.

Bekijken
5
kampinastaete-supertrips-glamping-3
kampinastaete-supertrips-glamping-8

Kleinschalig vakantiepark in de natuur

Een volledige stilte om je heen en ver weg van de online bereikbaarheid vind je dit kleinschalige vakantiepark met hippe accommodaties. Alles draait hier om samenzijn. Er zijn verschillende cottages te huur, geschikt voor een ontspannen vakantie met het hele gezin of voor een romantisch weekendje weg.

Bekijken
6
weekendje-weg-natuurhuisje-noord-brabant-6
weekendje-weg-natuurhuisje-noord-brabant-2
weekendje-weg-natuurhuisje-noord-brabant-7

Knus natuurhuisje

Dit prachtige boshuisje ligt tussen de weilanden en de alphense Bergen. Het huisje is van alle gemakken voorzien en geschikt voor vier personen. Voor de kinderen is er een speelweide en ze kunnen lekker ravotten in het bos. Perfect voor een weekje vakantie in eigen land!

Bekijken
7
Forest-cabin-midden-op-de-veluwe
Forest-cabin-midden-op-de-veluwe

Luxe boshuis op de Veluwe

Ontsnap aan de alledaagse drukte tijdens deze overnachting in een bosrijke omgeving. De luxe Forest Cabin heeft grote ramen waardoor je je een met de natuur zult voelen. Je verblijft in een veelzijdige omgeving; onder andere Nationaal Park Veluwezoom, het Rozendaalse Veld en Arnhem liggen in de buurt!

Bekijken
8
wat-is-een-staycation
tipi-tent-midden-in-de-natuur
tipi-tent-midden-in-de-natuur

Slapen in een tipi

Deze Tipi staat garant voor een unieke overnachting in het bos. Je hebt veel privacy, er is een Saloon voor een drankje, je kijkt uit op de paarden in de wei en in de omgeving kun je vele wandelroutes volgen. Wat wil je nog meer?!

Bekijken
9
Blokhut-nederland-natuurhuisje
Lodge-blokhut-overijssel-bos-huren
grote-blokhut-bos-routes

Luxe blokhut in bosrijke omgeving

Zoek je voor een familieweekend of vriendenweekend een huisje in het bos? Deze 10-persoons blokhut beschikt over al het comfort wat je maar kunt wensen, compleet met whirlpool en stortdouche. Na een wandeling in de natuur kun je samen tot rust komen bij de open haard. De blokhut is in Canadese stijl gemaakt, waardoor je het gevoel zult hebben alsof je ver van huis bent.

Bekijken
10

Boshuisje huren

Een boshuisje huren is in elk seizoen een goed idee. Ga in de herfst op zoek naar paddenstoelen, steek ‘s winters de open haard aan en zoek in de zomer de verkoeling op. Voor zowel een vakantie met kinderen als een romantische overnachting met je geliefde is een boshuis geschikt. Kinderen kunnen urenlang spelen in het bos en je kunt echt even samen zijn, tijd nemen voor elkaar.

Andere populaire bestemmingen

In deze blog hebben we een top 10 boshuisjes in Nederland met je gedeeld, maar ook verder in Europa vind je een aantal bijzondere huisjes in het bos. Wil je een huisje in België huren? Bij Warredal kun je bijzonder overnachten en ga je helemaal ‘back to nature’. Benieuwd naar andere populaire bestemmingen voor een boshuisje? Bekijk eens deze knusse cabin met hottub in Frankrijk of verblijf is de Sloveense natuur in unieke bosbedden! En wat dacht je van een vakantie naar Zweden? Dit land staat bekend om de natuur en gevarieerde landschappen. Deze bijzondere boomhutten zijn de ideale plek om het landschap van Zweden te ontdekken.

Reacties op dit artikel

Instagram