Ook zo’n zin om lekker 18 holes te gaan lopen? Maar in de Nederlandse winters is het soms niet te doen. Kies één van deze golfreizen en speel een weekend, midweek of week heerlijk in de zon op snelle en strakke zomergreens.

blog-golfvakantie

Penina Hotel & Golf Resort – Portugal

Een fantastisch verblijf is absoluut gegarandeerd in dit 5-sterren golf resort. Het Penina Golf & Resort is een luxe maar vooral ook sfeervol hotel, direct gelegen aan de drie uitstekende golfbanen van Penina, goed voor 54 holes in totaal. Dit klassieke ‘herenhuis’ heeft een mix van Engelse en Portugese architectuur waar je je snel welkom voelt. Het resort ligt op 4 km afstand van het stranden op korte afstand van diverse voorzieningen. Kortom een geweldige plek om te ontspannen en het hele jaar door te golfen.

Bekijken
1
blog-golfvakantie
golfvakantie

Penha Longa Resort – Portugal

Het prachtige en luxe Penha Longa Golf Resort is super mooi gelegen in het Sintra-Cascais Natural Park dat maar liefst 545 hectare groot is. Het resort bevindt zich op 10 minuten afstand van Cascais en de romantische stad Sintra. Lissabon stad ligt op slechts 20 km afstand. Ook de stranden van Cascais en Estoril liggen binnen handbereik. Het resort is omringd door twee spectaculaire golfbanen, waaronder de befaamde Championship Course vaanwaar de spelers een prachtig uitzicht hebben over de omringende bergen.

Bekijken
2
blog-golfvakantie
blog-golfvakantie

St. Andrews Bay Golf Resort & Spa – Schotland

Dit beroemde golfresort is zijn 5 sterren meer dan waard. De twee prachtige golfbanen die deel uit maken van dit resort zijn: de Devlin en de Torrance (ontworpen door Ryder Cup captain Sam Torrence). Naast het golfen zijn er ook diverse andere ontspanningsmogelijkheden zoals: Het uitgebreide Château Élan Spa leisure centre, bestaande uit o.a. 7 luxe behandelkamers, een heerlijk groot indoor zwembad met sauna, jacuzzi, stoombad en fitnessruimte.

Bekijken
3
blog-golfvakantie
blog-golfvakantie

Gleneagles Hotel – Schotland

Dit luxe hotel ligt namelijk vlak bij de beroemde King’s Course, de Queen’s Course en de PGA Centenary Course waar de Ryder Cup van 2014 is gespeeld. Een geweldige ervaring dus om deze uitdagende baan ook eens te spelen.

Het hotel is luxueus ingericht en heeft geweldige spa faciliteiten zodat je na je 18 holes ronde lekker kunt genieten van heerlijke gerechten en diverse spa en massage behandelingen.

Bekijken
4
blog-golfvakantie
blog-golfvakantie

Fancourt Hotel & Country Club – Zuid-Afrika

Het Fancourt Hotel & Country Club ligt prachtig mooi gelegen in een heerlijk rustige omgeving en toch niet ver van alle bezienswaardigheden. Het golfresort maakt zijn golfreputatie meer dan waar met 3 schitterende 18-holes Gary Player banen en is een waar eldorado voor zelfs de meest verwende golfer.

De 18 holes baan ‘The Links’ is een geweldige uitdagende golf ervaring en hier heb je altijd kans om clublid en major winnaar Ernie Els tegen het lijf te lopen.

Bekijken
5
blog-golfvakantie
blog-golfvakantie

Sheraton Golf Parco de’Medici Hotel & Resort – Italie

Dit luxe golfresort ligt op 70 ha. privédomein net buiten Rome. De ideale verblijfplaats voor de combinatie van golf en cultuur. De luchthaven is op 16 km afstand en met een gratis shuttlebus van het hotel ben je binnen 30 minuten in het centrum van Rome.

Er zijn 2 banen, een uitdagende 18 holes baan en een 9 holes oefenbaan. Een ideale locatie om zowel van de stad Rome te genieten als lekker te golfen en te ontspannen.

Bekijken
6
blog-golfvakantie
blog-golfvakantie

Precise Resort EL ROMPIDO (incl 12 uur golfles!) – Spanje

Gebruik je golfvakantie om je spel te verbeteren en je handicap te verlagen. De gevorderden clinic is speciaal bedoeld voor golfers met een gvb of handicap. Bij deze clinic ligt de nadruk op meer regelmaat in je spel brengen bijvoorbeeld effectiever kort spel ontwikkelen en course management. Voor de speler die begint met een hoge handicap zal het eerste doel zijn om een ronde onder de 100 slagen te lopen.

Natuurlijk is er genoeg tijd om lekker te spelen op 1 van de 4 nabij gelegen golfbanen.

Bekijken
7
blog-golfvakantie
blog-golfvakantie

TIKIDA Golf Palace – Marokko

Vlakbij het levendige centrum van Agadir ligt het boutique hotel Tikida Golf Palace in het hart van de Golf du Soleil golfbaan. Gebaseerd op de legendarische Marokkaanse Riads combineert dit hotel de heerlijke luxe van een hotel van wereldklasse met de intieme ambiance van een privévilla. Op de 120 hectare prive grond wordt de bijzondere accommodatie omgeven door prachtige natuur. Er is een stijlvolle spa en een zeer sfeervol restaurant en bar ‘La Table du Golf’ waar je kunt genieten van Franse gastronomie.

Er zijn 3 golfbanen met allen een eigen stijl en moeilijkheidsgraad, voor ieder niveau een perfect aanbod dus.

Bekijken
8
blog-golfvakantie
blog-golfvakantie

Hotel Bonalba Golf – Spanje

Deze golfbaan en hotel is schitterend gelegen en modern en luxueus afgewerkt (4 sterren) en ligt in het hart van de Bonalba Championship golfbaan tussen het heuvellandschap van Mutxamel en de geweldige zandstranden van San Juan. Een prachtige locatie met zeer goede faciliteiten op slechts 5 minuten afstand van het strand en de boulevard van San Juan. Alicante centrum en de luchthaven liggen op ca. 25 auto minuten van het hotel verwijderd.

Op de beroemde en zeer uitdagende Championship 18 holes golfbaan zijn meerdere Europese tourwedstrijden gespeeld, waaronder het Portugese open.

Bekijken
9

Waar ga jij binnenkort een balletje slaan?

Reacties op dit artikel

Instagram