Een overnachting met een goed restaurant is iets wat (bijna) iedereen wel belangrijk vindt. Helemaal in deze tijd waar de restaurants zonder hotel niet meer open zijn. Dan is een hotel overnachting met restaurant nog de enige optie om eens lekker uiteten te gaan. Omdat het vinden van een hotel met restaurant nog niet heel gemakkelijk is, hebben wij voor jou de beste hotels met een goed restaurant op een rijtje gezet. Natuurlijk allemaal hotels in Nederland! Wanneer we weer naar het buitenland mogen schrijven we uiteraard een blog met overnachtingen met een goed restaurant buiten Nederland! Want ook in België of Duitsland zijn heerlijke hotels met nog fijnere restaurants (lees eten) te vinden!

hotel-in-amsterdam-art-otel-11
hotel-in-amsterdam-art-otel-10
hotel-in-amsterdam-art-otel-9

Art'otel Amsterdam

Amsterdam, een mooie stad voor een heerlijk weekendje weg in een hotel! Uiteraard een hotel met restaurant. In dit unieke design hotel in hartje Amsterdam kun je genieten van een ontspannen nachtje of weekendje weg met heerlijk eten. Het ontbijt, lunch en diner is allemaal geregeld in het eigen restaurant van het hotel, restaurant 5&33. Luxe wordt gecombineerd met comfort! Tijdens een overnachting in een kamer van dit hotel kun je genieten in het restaurant van een heerlijk drankje, hapje en natuurlijk dinerconcept. Het hotel met restaurant is een perfecte aanrader voor een romantisch nachtje weg in Nederland.

Bekijken
1
hotel-oesterdam-6
hotel-oesterdam-5
hotel-oesterdam-4

Hotel Oesterdam

Dit hotel met restaurant vind je in Zeeland! Het hotel heeft heerlijke spa en wellness faciliteiten én Marina Beach Club. Het restaurant van het hotel geheel omringt door water. Voor het ontbijt, lunch en diner kun je in het eigen restaurant van Hotel Oesterdam terecht. De luxe suites van dit hotel zijn geschikt voor twee tot vier personen. Een goede locatie dus voor zowel een romantische overnachting met z’n tweetjes als een ontspannen overnachting met de kinderen. De luxe suites zijn allemaal prachtig en ruim ingericht. Sommige suites hebben zelfs een heerlijk bad in de kamer staan! Dat wordt genieten.

Bekijken
2
bijzonder-overnachten-in-Limburg
bijzonder-design-hotel-in-limburg
bijzonder-design-hotel-in-maastricht

Kruisheren Hotel

Van Zeeland naar Maastricht! Een heel bijzonder hotel, het Kruisheren hotel. Het is namelijk een voormalig klooster uit de 15e eeuw dat omgetoverd is tot een 5 sterren hotel in het centrum van Maastricht. Bij zo’n luxe hotel hoort natuurlijk een goed restaurant. Het restaurant van dit hotel is dan ook zeker een eye catcher van het hotel. In het restaurant zijn heerlijke gerechten te bestellen. Zo heb jij én een bijzondere overnachting én een bijzonder etentje in een.

Bekijken
3
Hotel Zies
Accommodatie Zies
Accommodatie Zies

Boutique hotel Zies

Let op! Dit hotel in Utrecht is een wijnbar, bistro en hotel in één. Beter dan dit wordt het niet als je het ons vraagt. Het hotel met restaurant ligt in het centrum van Utrecht. De kamers van het hotel zijn sfeervol en gezellig ingericht. Tijdens een overnachting in dit hotel in Utrecht kun je van genieten van verschillende arrangementen in het hotel. Denk aan het ‘staycation’ arrangement waarbij je een heel weekend kunt genieten in Utrecht. Tijdens dit arrangement kun je gebruik maken van het 4 gangen gourmet tapas inclusief cava! Als dat niet gezellig wordt…

Bekijken
4
Kamer-Librije-hotel
luxe-kamer-Librije
restaurant-Librije-hotel

De Librije

Wil je eens helemaal goed uitpakken? Dan is hotel De Librije gevestigd in een voormalig gevangenis Zwolle een culinaire plek. Dit is het meest luxe hotel in het rijtje. Het hotel heeft namelijk een met drie Michel-sterren bekroond restaurant! Dat is nog eens overnachting in een hotel met restaurant. Voor een romantische overnachting ben je dus zeker op de juiste plek. In het hotel is zelfs butler-service aanwezig én staat er een chauffeur klaar voor je auto. Dat is nog eens prinsheerlijk overnachten in Zwolle.

Bekijken
5

Hotel New York

Hoewel het hotel ‘New York’ heet, ligt dit hotel met restaurant gewoon in Rotterdam! De naam van het hotel komt doordat het hotel gevestigd is in het voormalige hoofdkantoor van de Holland Amerika Lijn. Vanaf deze plek zijn dus wel duizend reizigers per boot vertrokken naar New York. Een uniek hotel dat zeker niet mocht ontbreken op Supertrips en in deze lijst!

Bekijken
6

Bovenstaande lijst is een kleine greep uit de hotels met restaurant die op Supertrips te vinden zijn. Op onze pagina ‘bijzondere hotels’ vind je nog meer hotels met restaurant. Niet alleen in Nederland, maar ook in België en Duitsland! Een overnachting met goed restaurant is zeker een aanrader voor een romantische overnachting. Zo kun je even helemaal genieten van elkaar en hoef je je nergens zorgen over te maken want alles wordt voor je geregeld. Alleen nog even de keus maken wat je gaat eten, als dat het enige is.

Reacties op dit artikel

Instagram