FarmCamps zijn kindvriendelijke familiecampings op een werkend boerenbedrijf. Je logeert in comfortabel en compleet ingerichte safaritenten, die van alle gemakken zijn voorzien. Bij FarmCamps ben je verzekerd van een onvergetelijke, natuurlijke en avontuurlijke vakantie vol plezier!

Safaritent

De tenten zijn ruim en vrolijk ingericht. De FarmCamps safaritenten zijn op al onze locaties identiek ingericht en uitgerust, maar verschillen in het aantal slaapplaatsen. FarmCamps heeft een 4-persoonstent en een 6-persoonstent, beiden 50m². Het verschil? De 4-persoonstent heeft 1 stapelbed in de kinderkamer, terwijl de 6-persoonstent 2 stapelbedden heeft in de kinderkamer en een knusse zit- en eethoek voor 6 personen. Er is ook gedacht aan de kinderen, want er is namelijk een goed gevulde kist met spelletjes aanwezig. 

Lodgetent

Naast een safaritent beschikt deze locatie ook over een luxe lodgetent die het kamperen nog avontuurlijker maakt. Ruim ingericht met gezellige leefruimte, keuken met espressomachine. Verder een badkamer met douche. Voor de kids een extra speelruimte en droomhut. Ook is er een buitenhaard aanwezig en kan je een eigen kip of konijn bij de tent hebben.

FarmcampsFarmcamps

Boerderijvakantie vol avontuur

Er is van alles te doen op de camping om het boerenleven te leren kennen. Zo is er een boerderijwinkel aanwezig met boerenproducten en voor de kinderen is er een knuffelschuur, kinderboerderij, klimtoren en er is zelfs een waterpret weide. En na een week goed te hebben geholpen op de boerderij kunnen de kinderen een echte Boerenknecht diploma krijgen!

Omgeving

Maar buiten de camping is ook van alles te beleven. Denk aan fietsen, wandelen, zwemmen, kanoën en ga zo maar door! Als je het liever rustig aan wilt doen is in de buurt ook de mogelijkheid om te vissen, pittoreske dorpjes te bezichtigen of een natuurpark te bezoeken. Niemand zal zich gaan vervelen op een FarmCamps. Klik snel verder voor meer informatie over luxe kamperen op een Farmcamps!

Farmcamps

Reacties op dit artikel

Instagram