De luxe ervaring van Hof van Saksen

Je hebt vakantieparken en luxe vakantieresorts. Hof van Saksen in het Drentse Nooitgedacht behoort ongetwijfeld tot de laatste categorie. Op dit resort zie je overal waar je kijkt architectuur van het hoogste niveau. Uniek is daarnaast de combinatie met beleving. Hof van Saksen is bij uitstek een park waar voor kinderen van alle leeftijden veel te beleven valt.

Volop kinderbeleving

Qua kinderbeleving heeft Hof van Saksen heel wat bijzondere dingen te bieden. Erg leuk zijn de kinderacademies. Kinderen kunnen zich hier goed vermaken, maar ook heel veel leren. Zo zijn er academies waar kinderen zelf kleren kunnen ontwerpen en maken, een knutselacademie en nog tal van andere leuke leerzame academies. Ook op het gebied van spektakel zijn er echte klappers. De 3 glijbanen die in 2017 werden gebouwd breken qua snelheden en lengte diverse records. 1 ding: Je moet wel durven, want ze zijn werkelijk gigantisch. Daarnaast beschikt dit zwembad ook nog eens over een wildwaterbaan en onderwaterscooters. Ook op gebied van waterspektakel zal er na een verblijf nog veel worden nagepraat.

Wellness en horeca

De wellness en horeca voorzieningen dragen daarnaast ook een belangrijke bijdrage aan de populariteit van Hof van Saksen. Het architectonisch gebouwde parkcentrum biedt naast een uitgebreid saunalandschap een fitnessruimte en een scala aan mogelijkheden voor schoonheidsbehandelingen. Qua eten kun je terecht in 1 van de 4 restaurants. Alle restaurants beschikken over een ander thema, zodat er genoeg variatie te vinden is. 1 ding hebben de horeca faciliteiten wel gemeen: De inrichting is werkelijk top!

Saksische boerderijen

Overnachten op dit resort is zeker geen straf. De prachtige Saksische boerderijen bieden alle comfort die je nodig hebt. Daarnaast kun je een verblijf zo bijzonder maken als je zelf wilt. Je vindt onder de boerderijen op Hof van Saksen namelijk hele luxe exemplaren, voorzien van sauna en jacuzzi, maar ook speciale kinderboerderijen en zelfs een culinaire boerderij. Opvallend aan dit resort is dat het werkelijk op ieder gebied ver boven gemiddeld scoort. Houd je van luxe en beleving, dan is dit wellicht het park waar je je hart op kan halen.

Bekijk ook andere landel parken 

Reacties op dit artikel

Instagram