Zoveel mensen, zoveel vakantiewensen. De een wil back-to-basic en voor de ander is super-de-luxe nog niet luxe genoeg. Gelukkig is de wereld groot, net als het aanbod bestemmingen, reizen en accommodaties. Maar wie een unieke vakantie wil beleven om écht nooit meer te vergeten, is hier op de juiste plek op het internet beland!

Bijzondere reizen buiten Europa

Wanneer het aankomt op bijzondere plekken en accommodaties binnen Europa, ben je bij Supertrips aan het goede adres. Maar wil je bijzondere reizen buiten Europa maken, dan begin je spontaan te watertanden op de website van thikatravel.com. Thika Travel is gespecialiseerd in op maat gemaakte, luxe reizen naar de allermooiste plekken ter wereld. Niets is te gek. Wil je een rondreis maken door Zambia waarbij je oog in oog komt met wilde dieren? Ontspannen op een hagelwit zandstrand aan een azuurblauwe zee op de Malediven, of kennismaken met de lokale inwoners van Bhutan en je onderdompelen in hun cultuur? Thika Travel zorgt ervoor dat jij een onbezorgde en geheel verzorgde vakantie beleeft waar jij ongelooflijk-maar-waar verhalen aan overhoudt.

bijzondere-reizen-buiten-europa

Wil jij een unieke en exclusieve reis maken die verrast en ontroert, en waarvan je hoopt dat hij nooit eindigt? Als je geen zin om de gebaande paden te volgen en juist de meest bijzondere plekken op aarde wilt verkennen, is Thika Travel de ideale partner. Zij stippelen jouw droomreis tot in detail uit zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. Je hoeft echt enkel te genieten. Of je nu op avontuur wilt in de regenwouden van Costa Rica en wilt slapen in een luxe boomhut, of een expeditie-cruise wilt maken naar de Noordpool op een megagrote ijsbreker – de reis wordt vanaf jouw drempel tot de bestemming(en) en terug compleet voor je geregeld.

Bijzondere huwelijksreizen

Wil je na de mooiste dag van je leven ook je de mooiste reis van je leven maken? Thika Travel heeft al vele jaren ervaring met het organiseren van bijzondere huwelijksreizen over de hele wereld. Na een persoonlijk gesprek over jullie wensen en ideeën over de honeymoon gaat de reisexpert aan de slag om de droomreis vorm te geven. De ervaring staat hierbij altijd centraal. Wanneer het reisplan concreet is, gaat Thika Travel aan de slag met de details; van vliegreis tot autohuur, en van overnachtingen in de mooiste accommodaties tot (ont)spannende activiteiten. De huwelijksreis wordt tot in de puntjes verzorgd zodat alles bij de ervaring past die jullie voor ogen hebben.

Heb je trouwplannen en wil je ook op huwelijksreis? Thika Travel vertaalt jouw wensen en dromen naar een onvergetelijke honeymoon boordevol sensationele ervaringen.

 

Reacties op dit artikel

Instagram