5-sterren campings in Nederland

De mooiste ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5-sterrencampings in Nederland voor een superrelaxte vakantie

Niet lang hoeven reizen en toch heerlijk kamperen op een camping waar veel te doen is en je van alle gemakken voorzien bent. Klinkt dat te mooi om waar te zijn? Nee hoor, er zijn genoeg 5-sterren campings in Nederland waar dit allemaal mogelijk is. En om het je nóg makkelijker te maken, zetten we het voor je op een rij.

vakantiepark-camping-glamping-nederland
berenkuil-5-sterren-camping

⭐️ Camping De Berenkuil

Ga je dit jaar kamperen met kinderen? Dan word je vast enthousiast van deze autovrije camping in Drenthe met maar liefst 25 speeltuinen en een binnenspeeltuin. Ook een speelvijver en een zwembad ontbreken niet. Het recreatieteam verzorgt leuke activiteiten voor alle leeftijden, zodat je als ouder alle tijd hebt om eindelijk eens dat boek uit te lezen, iets met zijn tweetjes te doen of een momentje voor jezelf te nemen.

Bekijken
1
luxe-verblijf-nederlandse-camping
vakantie-camping-nederland

⭐️ Camping De Noetselerberg

Aan de rand van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug ligt camping De Noetselerberg. Hier staan safaritenten en woodlodges waar je van alle gemakken voorzien bent en toch dat avontuurlijke kampeergevoel hebt. De prachtige natuur in de omgeving moet je zeker gaan bekijken, maar deze ‘glamping’ heeft ook binnen- en buitenspeeltuinen, een fijn buitenzwembad en een subtropisch binnenbad. In principe hoef je de camping dus niet eens af om een fijne vakantie te hebben.

Bekijken
2
5-sterren-camping-in-Nederland
boomhut-vakantiepark-molke
vakantie-met-kinderen-in-nederland1

⭐️ Vakantiepark Mölke

Vakantiepark Mölke in Twente staat vol met bijzondere accommodaties. Waar wil jij slapen – in een boomhut misschien, een glamplodge, een luxe reggehooiberg (met sauna) of een reggecottage? Iedereen die van glamping houdt, is hier aan het goede adres. Met in de directe omgeving activiteiten zoals varen met een fluisterboot of kano, spelen in de speeltuin (buiten of binnen), bowlen en gezellig samen eten in het pannenkoekenrestaurant hoef je je tijdens je vakantie geen moment te vervelen. Helemaal niks doen mag natuurlijk wel!

Bekijken
3
4-5-sterren-camping-beste-top-campings
4-camping-nederland-gezin-sterren-5
4-speeltuin-kinderen-vakantie-nederland

⭐️ Kampeerdorp De Zandstuve

Kampeerdorp De Zandstuve is uitgeroepen tot ANWB Topcamping en is dus misschien wel de beste camping in Nederland – in ieder geval een van de beste! De verschillende glamping-accommodaties in dit kampeerdorp zijn compleet en sfeervol ingericht. Dat is fijn ‘thuiskomen’ na een dagje genieten van het mooie Vechtdal. In de omgeving kun je heerlijk fietsen en wandelen en voor een geweldig dagje uit met de kinderen heb je hier Attractiepark Slagharen, Dierentuin Emmen, Avonturenpark Hellendoorn en Plopsa Indoor Coevorden bij de hand.

Bekijken
4
vakantie-camping-glamping-nederland
luxe-comfort-op-camping-kamperen
campingplaats-sanitaire-voorzieningen-luxe

⭐️ De Beerze Bulten

Camping De Beerze Bulten is misschien wel het bekendste vakantiepark in Nederland. De vijf sterren die deze camping heeft, zijn niet zomaar uit de lucht gegrepen. Dit park heeft namelijk ontzettend veel voorzieningen, zoals een binnen- en buitenzwembad, een groot overdekt speelparadijs (het Giga Konijnenhol), fitness- en wellness-voorzieningen en meerdere horecagelegenheden. De camping verhuurt verschillende soorten glampingaccommodaties, zoals luxe lodges, de kindvriendelijke Youpi! Lodge en de avontuurlijke Sun Lodge.

Bekijken
5
bijzondere-camping-nederland-luxe

⭐️Vakantiepark ‘t Rheezerwold

Voor een geheel luxe en onbezorgde vakantie ben je bij Vakantiepark ‘t Rheezerwold, gelegen in Hardenberg, aan het juiste adres. Je verblijft op ruime kampeerplaatsen of in sfeervolle accommodaties, zoals een bungalow, chalet of safaritent. Of verblijf in het kasteel; gegarandeerd dat de kinderen daar blij van worden! Ook kun je gebruik maken van alle aanwezige parkfaciliteiten; neem een verkoelende duik in het zwembad of kom helemaal tot rust in de sauna, terwijl de kinderen zich opperbest vermaken bij één van de vele interactieve spelletjes.

Bekijken
6

⭐️Vakantiepark Ackersate

Genieten van de natuur en lekker buiten zijn, maar toch met al het comfort dat je thuis gewend bent, hoe fijn is dat? Vakantiepark Ackersate is gelegen in Gelderland en is uitgeroepen tot ANWB Beste Camping. Verblijf in luxe bungalows, chalets of safaritenten die van alle gemakken zijn voorzien. Dankzij de vele parkfaciliteiten, zoals het b, de sportvelden, speeltuinen en het trampolinepark zal het je aan niks ontbreken!

Bekijken
7
Safari-Tents-de-Boshoek-5

⭐️Recreatiepark De Boshoek

Op dit ruim opgezette en natuurrijke vakantiepark vind je alles wat je maar wensen kunt tijdens een welverdiende vakantie; vele activiteiten voor kinderen, ontspanning voor volwassenen, en dat allemaal op de Veluwe; één van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Recreatiepark De Boshoek heeft een groot aanbod aan accommodaties en glamping, waardoor je gegarandeerd een verblijf vindt dat perfect bij je wensen past!

Bekijken
8

⭐️ Camping 't Veld

Kleinschalig vakantie vieren maar toch met alle voorzieningen? Dat is Camping ’t Veld! Het is dé kleinste 5-sterren camping van Nederland, gelegen in Hardenberg. Hier verblijf je in een chalet, lodge glampingaccommodatie of op een kampeerplaats. Het overdekte zwembad, de animatie, de binnenspeeltuin, het restaurant en het strandmeer maken het verblijf helemaal compleet.

Bekijken
9

⭐️ De Norgerberg

De Norgerberg in Drenthe biedt een vakantie voor jong en oud! De kinderen maken zich opperbest in het zwembad, met het animatieteam, de spetterpoel en het belevingspad. De ouders genieten van het restaurant, de wellness en de prachtige bosrijke omgeving. Beleef het ultieme vakantiegevoel in een boomhut, vakantiewoning met wellness, hooikiep of safaritent of kies voor avontuurlijk kamperen.

Bekijken
10

⭐️ Camping Zonneweelde

Camping Zonneweelde is een heerlijke 5-sterren kindercamping in Zeeland. Op slechts 950 meter afstand ligt het prachtige zandstrand van Nieuwvliet. Binnen no time sta je dus met je voeten in het zand! De echte eyecatcher is het buitenzwembad mét grandioze waterspeeltuin. De glijbaan, klimtoren en sproeiers bezorgen je oneindig veel waterpret. Kies uit een beach loft, strandhuisje, chalet, lodge, trekkershut, safaritent of kampeerplaats. Er is voor ieder wat wils.

Bekijken
11

⭐️ Vakantiepark De Witte Berg

De Witte Berg: een kleinschalige camping in Ootmarsum. Hier geniet je van de Twentse gastvrijheid, de uitstekende faciliteiten en de uitgestrekte natuur rondom Ootmarsum. Vier onbezorgd vakantie op een kampeerplaats met mogelijkheid tot privé sanitair of in een comfortabele accommodatie voor maximaal 20 personen. Zwemplezier is gegarandeerd dankzij het schuifdak, dat met slecht weer dicht gaat en met mooi weer open. In de zomer kun je heerlijk afkoelen in de natuurlijke zwemvijver of in de waterspeeltuin. Het zal je aan niets ontbreken!

Bekijken
12

⭐️ Vakantiepark Witterzomer

Vakantie in Drenthe kan bij 5-sterren familiecamping Witterzomer. Deze grootschalige camping heeft een groot aanbod faciliteiten, kampeerplaatsen én accommodaties. Je vindt gegarandeerd jouw ideale verblijfsplek. In de omgeving kun je heerlijk fietsen en wandelen en de hunebedden bewonderen. Op de camping zelf vermaakt jong en oud zich met de animatie, in de speeltuinen, op de bowlingbaan, sportveld, in het zwembad, zwemvijver of restaurant. Hier kom je aan niets tekort!

Bekijken
13

Dat wordt nog lastig kiezen. Welke van deze 5-sterrencampings in Nederland spreekt jou het meeste aan? Ben je op zoek naar een zomervakantie met kinderen in Nederland?

Lees dan ons blog: zomervakantie met kinderen in Nederland en vind jouw perfecte zomervakantie.

Reacties op dit artikel

Instagram