Bijzondere overnachtingen
Geselecteerd door Supertrips

Happy Little Camper

Nederland - Amersfoort

€ 399tot€ 749
Prijs per woning per week
Helaas is deze kamer niet beschikbaar op deze data.
Vraag gratis en vrijblijvend een prijsopgaaf aan - Hoe werkt het?
Algemeen
Ligging
Voorwaarden
Roadtrip! Dat is reizen en overnachten in één! Op zoek naar avontuur en nostalgie? Huur dan een hip retro VW busje en niets houdt je meer tegen!

Bij Happy Little Camper huur je comfortabele, hippe en robuuste VW campers. Ga op avontuur in een mooie omgeving en geniet van je vrijheid! Je beleeft ongetwijfeld veel plezier met één van onze klassiekers die in lang vervlogen tijden het straatbeeld tekenden.

Reizen met een retro VW busje heeft veel voordelen. Het rijden is de eerste kilometers misschien even wennen, maar de campers zijn relatief klein. Je parkeert makkelijk waar je maar wil. In steden, op de camping of gewoon in de vrije natuur. De campers zijn praktisch ingericht en je neemt met gemak alles mee wat je nodig hebt. En het mooie: je bent uitermate flexibel! Heb je een tof plaatsje ontdekt, dan blijf je lekker staan. Heb je zin om weer iets nieuws te ontdekken, dan trek je er zo weer op uit.

Je kunt voor jouw ultieme roadtrip kiezen uit 2 verschillende categorieën Volkswagen busjes: Vintage of Budget.

Ons charmante Vintage VW busje is de Volkswagen T2 Westfalia camper en kan zo op de cover van een magazine. Dit busje komt uit de jaren '70 en biedt slaapplekken voor 4 personen. Het busje is voorzien van een 2-pitskooktoestel, koelkast/box, wasbak met stromend water en 220 Volt aansluiting. Niet geschikt voor lange afstanden.

Het Budget VW busje is een Volkswagen T4 California. Dit busje is zuinig met een 2.4 5-cilinder dieselmotor en is voorzien van stuurbekrachtiging. Deze campers hebben een modern interieur met 4 slaapplaatsen, een standkachel, grote vers- en vuilwatertank en vele andere gemakken. De T4 is erg praktisch en betrouwbaar, ook voor lange afstanden en dat voor een scherpe prijs.

Je kunt de busjes ophalen in Amersfoort of in de Provence in Frankrijk.

Huur van de camper is inclusief pechhulp, sleephulp en vervangend vervoer in geheel Europa.
Voor de volledige voorwaarden kun je contact opnemen met Happy Little Camper.

Annuleringsvoorwaarden

Deze accommodatie hanteert zijn eigen annuleringsvoorwaarden, informeer naar deze voorwaarden bij de host.

1 Vintage busje

Dit busje komt uit de jaren '70 en biedt slaapplekken voor 4 personen. Het busje is voorzien van een 2-pitskooktoestel, koelkast/box, wasbak met stromend water en 220 Volt aansluiting. Het busje is niet geschikt voor lange afstanden.

Vintage busje
€ 399 tot€ 749

2 Budget busje

Dit busje is zuinig met een 2.4 5-cilinder dieselmotor en is voorzien van stuurbekrachtiging. Deze campers hebben een modern interieur met 4 slaapplaatsen, een standkachel, grote vers- en vuilwatertank en vele andere gemakken. De T4 is erg praktisch en betrouwbaar, ook voor lange afstanden en dat voor een scherpe prijs.

Budget busje
€ 399 tot€ 699
Rien Tilstra
Ontmoet Rien Tilstra
Jouw host bij Happy Little Camper
Neem contact op
Naar de website