Bijzondere overnachtingen
Geselecteerd door Supertrips

Hoe kan ik betalen?
Op Supertrips.com betaal je veilig en eenvoudig via iDEAL, Mister Cash of Sofort banking.

Hoe werkt het aanvragen van een aanbieding?
Via de aanbieding aanvraag button op de accommodatie pagina kun je een vrijblijvende aanvraag indienen. De accommodatie zal je een voorstel doen voor deze reisperiode. Dit voorstel krijg je automatisch via je email binnen.

Als er geen beschikbaarheid meer is kan het zijn dat je een alternatief krijgt aangeboden.
Als je aanbieding accepteert en betaald via Supertrips.com is de reservering definitief. 

Hoe weet ik of mijn reservering is bevestigd?
Je ontvangt direct een e-mail zodra de host de reservering heeft bevestigd.

Kan ik mijn reservering annuleren of wijzigen via Supertrips.com?
Reserveringen kunnen worden geannuleerd via de host, de contactgegevens vind je in de reserveringsbevestiging die je per e-mail hebt ontvangen. De annuleringsvoorwaarden die de host hanteert zijn tevens terug te vinden in de reserveringsbevestiging. Eventuele wijzigingen kunnen ook worden opgenomen met de host. 

Wat zit er bij de prijs inbegrepen?
Bij Supertrips.com betaal je €5 reserveringskosten bij je boeking, deze kosten zijn in de totaalprijs inbegrepen.

Waar vind ik de contactgegevens van de host/accommodatie?
De naam van de host is terug te vinden bij de omschrijving van de accommodatie. Je kan direct contact opnemen via de contactbutton onder de foto van de host. Zodra je een reservering hebt gemaakt ontvang je de verdere details van de host en de accommodatie. 

Zit toeristenbelasting bij de prijs inbegrepen?
Of toeristenbelasting inclusief of exclusief is staat aangegeven bij het tabblad extra informatie op de accommodatiepagina. 

Welke annuleringsvoorwaarden zijn er?
De annuleringsvoorwaarden verschillen per accommodatie. Lees hier meer over welke voorwaarden een accommodatie kan hanteren. Daarnaast vind je de annuleringsvoorwaarden op de pagina van de accommodatie zelf.

Moet ik een borg voldoen?
Of je een borg moet betalen verschilt per accommodatie. Als je wilt weten of je wel of geen borg moet voldoen kan je deze informatie vinden bij de omschrijving van de accommodatie onder het kopje 'voorwaarden'. 

24 uur bedenktijd voor de host?
24 uur lijkt lang in het snelle internettijdperk en dat is het ook :-). Het gaat echter vaak om kleinschalige locaties waarbij men nog niet actief werkt met online reserveringssystemen. Door de host de tijd te geven de beschikbaarheid na te kijken voorkomen we dubbele boekingen.