Bijzondere overnachtingen
Geselecteerd door Supertrips

Van Gogh - Klein Oisterwijk

Nederland - Oisterwijk

€ 145
Prijs per woning per nacht
Sleeping With Design
Deze accommodatie is direct boekbaar Naar de website
Algemeen
Faciliteiten
Activiteiten
Ligging
Voorwaarden
Vincent van Gogh kon erg genieten van de eenvoud dat de natuur te bieden heeft. Daardoor maakte hij graag lange wandelingen door de natuur en vond nieuwe verhalen om zijn schilderijen kleur te geven. De designer die deze accommodatie op Streekpark Klein Oisterwijk heeft gecreëerd, heeft ervoor gezorgd dat de natuur en de accommodatie zo dicht mogelijk bij elkander worden gebracht.

De Van Gogh accommodatie is geschikt voor 4 personen. Er zijn namelijk 2 slaapkamers, één kamer met tweepersoonsbed en de andere kamer met twee losse bedden. Daarnaast is er complete keuken, een badkamer met douche en toilet. Maar alles is dus ingericht in Van Gogh stijl. Het eerste wat opvalt zijn de draaipanelen dat de slaapkamer scheidt van de woonkamer. Deze draaipanelen vormen samen het schilderij De Schaapherder uit 1884. Er hangen lampen gemaakt van een ouderwetse emmer en vergiet! En bij frisse avonden, kan je lekker de open haard aansteken.

Streekpark Klein Oisterwijk is een geschikte locatie voor een Van Gogh accommodatie. Want zoals al benoemd hield Van Gogh erg van de natuur en van de streek. En dit doet Klein Oisterwijk ook. Het park ligt tussen de mooie natuurgebieden, zodat je zo de natuur in kan gaan. Zo vind je de Oisterwijkse bossen, 80 vennen en het natuurgebied de Kampina op loopafstand. Voor de wandel- & Van Gogh liefhebbers kun je door de Oisterwijkse bossen en vennen zelf een flinke wandeling maken van ongeveer 12 kilometer naar het tekenlokaal van Vincent van Gogh in Tilburg. Daar ging Vincent als 13-jarige jongen naar school en maakte zijn eerste tekeningen. Zeer leuke ervaring!

Streekpark Klein Oisterwijk zit vol met ideeën om de omliggende streek te betrekken bij het park. Zo kun je dus ook al eten in het streekcafé of streekproducten kopen in de streekwinkel.

Het schilderij dat te vinden is in het verblijf op Klein Oisterwijk kan je in een originele versie bekijken in het Noord-Brabants Museum. Hier kan je nog meer beroemde werken zien van Van Gogh. Daarnaast kunnen kinderen zelf leren schilderen in het museum! Op een aantal woensdagen in de zomervakantie is er namelijk een cursus 'Schilderen zoals Vincent van Gogh'. Erg leuk om te doen!

Na een lange dag van cultuur snuiven, kan je weer op Klein Oisterwijk in de accommodatie bijkomen met het gezin. Het vuurtje in de open haard knispert en jullie kunnen alle indrukken & hoogtepunten van de dag nogmaals bespreken.

Prijs vanaf € 145 per chalet o.b.v één nacht. Inclusief reserveringskosten, schoonmaakkosten en bedlinnen.

Naar de website

Faciliteiten

 • Bar
 • Draadloos internet / Wi-Fi
 • Parkeergelegenheid (gratis)
 • Restaurant
 • Toeristeninformatie

Activiteiten

 • Fietsroutes
 • Markt
 • Mountainbiken
 • Museum
 • Nationaal Park
 • Natuurpark
 • Pittoresque dorpen
 • Wandelroutes

Annuleringsvoorwaarden

Deze accommodatie hanteert zijn eigen annuleringsvoorwaarden, informeer naar deze voorwaarden bij de host.

1 Chalet - Van Gogh

De chalet is helemaal ingericht met een Van Gogh stijl en is geschikt voor 4 personen. Er zijn 2 slaapkamers; één met tweepersoonsbed en één met twee éénpersoonsbedden. Er is een veranda, badkamer met douche en toilet en de keuken heeft een vaatwasser, koelkast, magnetron, koffiezetapparaat. Daarnaast is er TV aanwezig. Prijs vanaf € 145 per chalet o.b.v één nacht.

Chalet - Van Gogh
€ 145