Puy du Fou in Frankrijk is verkozen tot beste park ter wereld. Het is een park zonder heftige achtbanen en attracties, maar het is iets wat je nog nooit gezien hebt. In Nederland is Puy du Fou nog vrijwel onbekend, maar het is een prachtig themapark met fantastische voorstellingen over het ridder tijdperk, vele mooie natuur en heel veel prachtige dieren (meer dan 1400 dieren). Een themapark zoals je dat nog nooit gezien hebt en dan overdrijven wij niet.  Ook heeft Puy du Fou in Frankrijk vele mooi hotels, zoals bijvoorbeeld Les îles de clovis. Dit is een van de hotelparken dat ligt in het park van Puy du Fou en is een absolute aanrader met prachtige huisjes boven het water. Een bezoek aan een van de indrukwekkende voorstellingen van Puy du Fou is dus makkelijk te bereiken.

Îles de Clovis, Puy du Fou in Franrijk

Slaap op palen (het zijn net boomhutten) in deze prachtige accommodaties die boven het water staan. De hotelkamers liggen in een 7 ha. groot natuurgebied waarin prachtige diersoorten leven. De hotelkamers zijn luxe uitgerust met heerlijke bedden en een grote woonkamer.  Dit hotel ligt op het themapark, dus hoef je niet ver te lopen voor de activiteiten op Puy du Foy. De natuurhuisjes zijn gebaseerd op het Merovingers tijdperk, men woonde toen namelijk in hutten met strodaken. Deze hebben ze in luxe nagemaakt. De huisjes bieden plaatst voor maximaal 5 personen.

Puy du Fou hotels en restaurants

Op het themapark Puy du Fou liggen dus diverse themadorpen met hotels. Elk dorp heeft een ander thema. Îles de Clovis heeft dus als thema de Merovingers tijd. Naast hotels zijn er ook veel thema restaurants met ieder een eigen thema. Je kunt er heerlijk eten. Voor iedereen is er wat, en zeker ook wanneer je met kinderen bent. De kinderen zullen het een onvergetelijke ervaringen vinden. Puy du Fou is niet voor niets uitgeroepen tot het beste park ter wereld.