Bijzondere overnachtingen
Geselecteerd door Supertrips
Foto's
Wist je dat?
Informatie
Vechtdalhoppen
Je verblijft bij het Vechtdalhoppen in een boomhut, hooiberg, en in een ecologische Trek-in.

Vechtdalhoppen

Op zoek naar een unieke wandelervaring? Trek de wandelschoenen aan en kom Vechtdalhoppen in het Overijsselse Vechtdal! Hoppen van camping naar camping waar je iedere keer in een nieuwe unieke accommodatie overnacht.

De, speciaal voor dit concept, uitgezette routes leiden je langs de meest bijzondere parels van het Vechtdal. Voor jouw bagage wordt gezorgd en ook het ontbijt staat iedere ochtend klaar. Onbezorgd genieten van een wandelvakantie waarbij je compleet in de watten wordt gelegd en dat tegen een all-in tarief per nacht, gedurende het hele (laag)seizoen.

Een bijzonder concept van vier samenwerkende kwaliteit campings in een prachtige omgeving met unieke overnachtingsmogelijkheden.

Neem een kijkje bij biologische ijsboerderij Meulenhorst, kom aardbeien plukken op boerderij RozemArrie, ga mee op Koesafari met Simone van de Vechtdalhoeve en proef de lekkerste Vechtdalwijnen op één van de wijngaarden. Er is heel veel bijzonders te ontdekken in het Vechtdal.

Je ontvangt ook een handig en fraai vormgegeven wandelboekje met achtergrondinformatie over de diverse routes en natuurlijk de Cultuurparels.

Met Vechtdalhoppen overnacht je op elke camping tegen hetzelfde tarief per nacht voor 2 personen, op welke camping je ook verblijft. Dit is inclusief bedlinnen, handdoeken, schoonmaak, toeristenbelasting en ontbijt. Geen verrassingen dus!

Vechtdalhoppen

Boomhut De Koeksebelt

Boomhut De Koeksebelt

Ommen - Overijssel

Slapen in één van onze boomhutten is een beleving op niveau. Op drie meter hoog kijk je uit over de...

€ 75
tot
€ 120
Vrijetijdspark Beerze Bulten

Vrijetijdspark Beerze Bulten

Beerze - Overijssel

Bij 5-sterren camping de Beerze Bulten staat het buitenleven centraal. Op dit bosrijke park aan rivier De Vecht heeft u...

€ 95
tot
€ 199
Camping de Kleine Wolf

Camping de Kleine Wolf

Ommen - Overijssel

Tussen de vakantieplaatsjes Hardenberg en Ommen aan de rand van het bos vindt u Camping De Kleine Wolf. Dé plek...

€ 95
tot
€ 199
1 - 3 van 3 accommodaties