Bijzondere overnachtingen
Geselecteerd door Supertrips

‘t Buitenland

Nederland - Riel

€ 78tot€ 145
Prijs per kamer per nacht
Helaas is deze kamer niet beschikbaar op deze data.
Vraag gratis en vrijblijvend een prijsopgaaf aan - Hoe werkt het?
Algemeen
Faciliteiten
Activiteiten
Ligging
Voorwaarden
Extra info
Kamperen in 't Buitenland, niet zo ver, wel zo bijzonder! Dit kampement in Riel biedt mogelijkheden voor iedereen. Je overnacht er in een originele Mongoolse Yurt en kookt je maaltje in de Tipi.
Uitgewandeld? Moe van het spelen? Kom tot jezelf in de heerlijke houtgestookte hottub of neem plaats rond het kampvuur.

't Buitenland is voor iedereen! Voor een weekendje weg met je vrienden, je collega's, familie of alleen met je geliefde. Maar ook voor een brainstorm, teambuilding, verjaardagsfeest of familiereünie is de locatie bij uitstek geschikt. Jullie verblijf in 't Buitenland is met tal van activiteiten te combineren.

Yurts
Op het terrein vind je 4 originele Mongoolse yurts (ook wel ger genaamd), die zeer comfortabel zijn ingericht. De yurts zijn volledig geïsoleerd met vilt en zijn met hun houtkacheltjes ook zeer behaaglijk vroeg of laat in het seizoen. Er staan heerlijke bedden en op de kussens kun je plaats nemen bij de kachel.

Alle yurts zijn geschikt voor 2-6 personen en zijn zowel afzonderlijk als tezamen te bespreken. Het kampementje biedt plaats aan 20 personen.

Wil je meer romantisch? Dan is er voor jullie de 'Baby-yurt'. (omdat deze kleiner is dan de overige yurts ;-) Deze yurt is ingericht voor 2 personen, staat iets verder van de overige yurts en heeft een eigen keukentje op de BAKfiets.

Tipi
Het kampement heeft naast de yurts ook een Indianen Tipi. De Tipi is de gezamenlijke zit- en eetruimte. Er is plek voor een klein vuurtje in het midden van de tent of je kunt er BBQ'en boven het houtvuur! Er is een keukenblokje ingericht waar je maaltijden kunt klaarmaken. Potten, pannen, borden en bestek zijn aanwezig.

Op een apart veldje gelegen tussen de bomen en op enige afstand van de yurts, vind je de picknicktafels, kampvuurplek en houtgestookte hottub!

De Hottub
Een warm bad onder de sterren! Na een dag spelen in het bos of een tocht door de omgeving kom je helemaal bij in het warme water, met uitzicht over de weilanden.
Er is genoeg plaats voor 5 à 6 personen.

Kampvuur
Waar mag je tegenwoordig nog een kampvuurtje maken? In 't Buitenland... Onder het toeziend oog van minstens 1 volwassene, kan het gezelschap zich scharen rond een gezellig vuurtje. Koken op het kampvuur kan natuurlijk ook. De driepoot en 'heksenketel' staan tot je beschikking.

Eenvoudige sanitaire voorzieningen vind je op ongeveer 300 meter lopen van de yurts.

Finse Kota's
Op een mooi veldje, omringd door bloemen en naast het veld met het Mongoolse nomadendorp vind je 2 Finse Kota's. Kota's werden gebruikt door de Sami, een nomadenvolk dat in Lapland rondtrok met hun rendierkuddes.

De Finse kota’s zijn voorzien van een gezellig houtkacheltje en ingericht met een tweepersoonsbed (1.60) en een twijfelaar. (1.30 m) Je kunt er dus met max. 4 personen in slapen. Er is een klein keukenblokje met een koelkastje in de hut om te koken, elektriciteit voor verlichting en een waterpunt vlakbij. Natuurlijk is het keukentje voorzien van het nodige servies en bestek.

Voor de kota’s vind je een kleine, gezamenlijke kampvuurplek en elke kota heeft een eigen picknicktafel van waar je uitkijkt over de velden en heerlijk in de zon zitten kunt. Er is een hangmat en een driepoot met heksenketel, zodat je lekker kunt koken boven het kampvuur. De sanitaire voorzieningen bevinden zich op ongeveer 200 meter lopen, bij de boerderij.

Naar Timboektoe?
Wil je echt in het bos verblijven en 'terug naar de basis'? Dan is er ook nog een andere locatie: Landgoed Ten Vorsel in Bladel voor jullie, 'Timboektoe', een boshut!

De Boshut
Met een eenvoudige keuken en gezellige woonkamer met houtkachel is het er prima vertoeven, omringd door bos! Verdeeld over twee aparte kamers zijn er slaapplaatsen voor 10 personen. Elke kamer heeft een klein tweepersoonsbed en een 3 persoons stapelbed.

Er wordt gebruik gemaakt van water uit eigen bron en er is licht dankzij zonnepanelen. Er zijn basic toiletvoorzieningen en er is een warme douche. Ook in Timboektoe kun je genieten van een hottub! Maar... wel eerst even de houtkachel goed opstoken!

Bij de boshut vind je een ruime kampvuurplaats met bankjes waar een gezellig vuurtje gemaakt kan worden. Koken kan ook hier boven het vuur in de heksenketel.

Faciliteiten

 • Hottub
 • Kampvuurplaats
 • Nette sanitaire voorzieningen
 • Parkeergelegenheid (gratis)

Activiteiten

 • Attractiepark
 • Brouwerij
 • Fietsroutes
 • G.P.S. Tour
 • Mountainbiken
 • Museum
 • Pittoresque dorpen
 • Wandelroutes
 • Wellness Centrum

Annuleringsvoorwaarden

Deze accommodatie hanteert zijn eigen annuleringsvoorwaarden, informeer naar deze voorwaarden bij de host.

Extra info

Geopend
april tot oktober
Huisdieren
In overleg
Invaliden
Geen extra voorzieningen voor invaliden
Borg
€ 30
Schoonmaakkosten
Inclusief
Bedlinnen
Niet inclusief (€ 8)
Kinderbed
Niet beschikbaar
Ontbijt
Niet inclusief (€ - prijs p.p.p.n.)
Toeristenbelasting
Inclusief

1 Mongoolse Yurt

De Yurt heeft een speciale sfeer door zijn ronde vorm en de speciale lichtinval. Daarnaast zijn de tenten sfeervol en zeer comfortabel geïsoleerd. Ook zijn ze voorzien
van een gezellig lichtkacheltje. De Yurt geeft je een echt 'back to basic' gevoel. In het hoogseizoen (juni,juli,augustus) verhuren ze minimaal 2 nachten.

Mongoolse Yurt
€ 78 tot€ 145

2 Timboektoe

Met een eenvoudige keuken en gezellige woonkamer met houtkachel is het er prima vertoeven, midden in het bos! Verdeeld over twee aparte kamers zijn er slaapplaatsen voor 10 personen. Elke kamer heeft een klein tweepersoonsbed en een 3 persoons stapelbed.

Timboektoe
€ 260

3 Het gehele kampement

Het is mogelijk het gehele Buitenland af te huren! Dit bestaat uit 3 grote yurts en een keukentipi. Wanneer je ‘t Buitenland reserveert kun je met 20 personen terecht. Met minder dan 20 personen? Bel of mail voor een aangepaste offerte.

Het gehele kampement
€ 446

4 Finnish Kota

De Finse kota’s zijn voorzien van een gezellig houtkacheltje en ingericht met een tweepersoonsbed (1.60) en een twijfelaar. (1.30 m) Je kunt er dus met max. 4 personen in slapen. Er is een klein keukenblokje met een koelkastje in de hut om te koken, elektriciteit voor verlichting en een waterpunt vlakbij. Natuurlijk is het keukentje voorzien van het nodige servies en bestek.

Finnish Kota
€ 78 tot€ 145
Evelien
Ontmoet Evelien
Jouw host bij ‘t Buitenland
Klok
Reactietijd
Binnen een dag
Neem contact op
Naar de website