Bijzondere overnachtingen
Geselecteerd door Supertrips

Hooiberg De Langenberg

Nederland - Rijssen

€ 75tot€ 125
Prijs per woning per nacht
Mevr. M. Holstege
Deze accommodatie is direct boekbaar Naar de website
Algemeen
Faciliteiten
Activiteiten
Ligging
Voorwaarden
De Reggehooiberg is een nieuwe vorm van accommodatie in de Reggestreek en uniek in Nederland. De Reggehooiberg is een luxe vakantiewoning in de vorm van een hooiberg zoals die in de vroegere jaren op het platteland van de Reggestreek te vinden waren. Van binnen echter is de hooiberg voorzien van alle gemakken.

Op De Langenberg liggen de Reggehooibergen afgezonderd van de andere gebouwen. De accommodaties hebben een rustige en ruime plek.

De 2 hooibergen zijn volledig ingericht en voorzien van alle gemakken. Op de begane grond bestaat de hooiberg uit een L-vormige woonkamer met open keuken, voorzien van een oven/magnetron en vaatwasser binnen handbereik.

In de badkamer kunt u weldadig ontspannen in een stoomdouchecabine. Openslaande tuindeuren geven vanuit de woonkamer toegang tot het terras waar u van de landelijke rust kunt genieten. In de woonkamer brengt een wenteltrap u via een kleine vide naar twee sfeervol ingerichte slaapkamers (2 en 3 pers).

'De Langenberg' ligt midden in een prachtig stukje Twente, op een steenworp afstand van het Hollands-Schwarzwald. De Rijsserberg en Friezenberg bieden een heerlijk uitzicht over de heidevelden.

Dit bijzonder mooie natuurreservaat biedt de sportieve fietser of wandelaar uitgebreide mogelijkheden door goede fiets- en wandelpaden. In de directe omgeving van 'de Langenberg' vindt u diverse mogelijkheden voor vertier.

De huisjes zijn gebouwd in vorm van een hooiberg. Op de hoeken staan vier robuuste houten palen. Ook wel roeden genoemd, met daartussen wanden van dikke, donkere planken in potdekselbetimmering en bovenop een rieten dak.

De Reggehooibergen zijn ontworpen in opdracht van Stichting Ontdek de Reggestreek. De bouw is mede mogelijk gemaakt met behulp van de Europese subsidieregeling en de Provincie Overijssel.

Naar de website

Faciliteiten

  • Barbeque
  • Fietsverhuur
  • Kampvuurplaats
  • Midgetgolf
  • Oplaadpunt voor elektrische fietsen

Activiteiten

  • Attractiepark
  • Bowlen
  • Museum
  • Paardrijden
  • Zwembad

Annuleringsvoorwaarden

Deze accommodatie hanteert zijn eigen annuleringsvoorwaarden, informeer naar deze voorwaarden bij de host.

1 Hooiberg de Langenberg

Op de begane grond vind je een L-vormige woonkamer, een open keuken en een badkamer met douche en toilet.
Door de openslaande deuren kom je op het prachtige terras met loungestoelen.Via een wenteltrap naar boven bereik je twee sfeervol ingerichte woonkamers. Heerlijk genieten in landelijke stijl.

Hooiberg de Langenberg
€ 75 tot€ 125