Bijzondere overnachtingen
Geselecteerd door Supertrips

Het Verborgen Verblijf

Nederland - Doornspijk

€ 325tot€ 715
Prijs per kamer per midweek
Helaas is deze kamer niet beschikbaar op deze data.
Vraag gratis en vrijblijvend een prijsopgaaf aan - Hoe werkt het?
Algemeen
Faciliteiten
Activiteiten
Ligging
Voorwaarden
Extra info
Tussen de bomen door vang je een eerste glimp op van de tent. Je wordt meegenomen naar een andere wereld. Is dit een reizigershut op de Afrikaanse savanne? Een primitieve nederzetting in de Amazone? Of misschien wel de heimelijke schuilplaats van Livingstone... Bij Het Verborgen Verblijf ontdek je de stijl van de grote ontdekkingsreizigers en woon je verborgen in het groen.

Zodra je het Verborgen Verblijf binnenstapt word je geprikkeld tot de nieuwsgierigheid die zo kenmerkend was voor de ontdekkingsreizigers van weleer. Er staat een microscoop om monstertjes, die je in en rondom de tent verzameld, van dichtbij te bekijken. Ook is er een veldtelefoon waarmee kinderen leren hoe een telefoon nu precies werkt, mobieltjes lijken opeens niet meer zo vanzelfsprekend. En wanneer de zon onder gaat, pak dan de telescoop en kijk naar de sterren in de gitzwarte hemel zonder last te hebben van de lichtvervuiling die rondom steden voorkomt.

Als je aankomt zie je dat je eigen kampement bestaat uit verschillende tenten. Dit is een grote leef/slaap-tent, een riante badtent en een vrijstaand 'Out House' toilet. De grote leef/slaaptent is geschikt voor 7 personen (max. 5 volwassenen). De leefruimte is rond de 80 m2. Naast de slaapplekken bevindt zich hier ook de keuken met koud stromend water. Elektriciteit wordt opgeslagen in een accuwagen, een half uur fietsen betekent een avond led-verlichting in de tent. Ook is er een sauna en dompelbad aanwezig.

Er staat een tweepersoonsbed in de grote slaapkamer en twee éénpersoonsbedden in de andere slaapkamer. Verder is er een stapelbed en nog een extra 1-persoons bedbank in de leefruimte

Vergeet alles maar wat je denkt te weten over "kamperen" en overvolle grasveldjes. Verscholen achter houtwallen en te midden van kleine typisch Veluwse boerderijen ligt het Verborgen Verblijf Thornspick. Genoemd naar een van de middeleeuwse namen die het dorp Doornspijk kreeg toegewezen in haar lange geschiedenis. Een lommerrijk gevarieerd loofbos met groene grasveldjes, te midden van akkers en weilanden. Naast de bonte specht, steenuil en buizerd huizen er talloze verschillende vogels in de hoge bomen of struikgewas.

Faciliteiten

 • Fietsverhuur
 • Kampvuurplaats
 • Nette sanitaire voorzieningen
 • Sauna
 • Toeristeninformatie

Activiteiten

 • Fietsroutes
 • Fietsverhuur
 • Markt
 • Museum
 • Nationaal Park
 • Natuurpark
 • Paardrijden
 • Pittoresque dorpen
 • Wandelroutes

Annuleringsvoorwaarden

Deze accommodatie hanteert zijn eigen annuleringsvoorwaarden, informeer naar deze voorwaarden bij de host.

Extra info

Huisdieren
In overleg
Invaliden
Niet geschikt voor invaliden
Inchecken
15:00 uur
Uitchecken
11:00 uur
Schoonmaakkosten
Inclusief
Bedlinnen
Niet inclusief (€ -)
Kinderbed
€ 4
Ontbijt
Niet inclusief (€ - prijs p.p.p.n.)
Toeristenbelasting
Inclusief

1 Verborgen Verblijf

Dit is een grote leef/slaap-tent, een riante badtent en een vrijstaand 'Out House' toilet. De grote leef/slaaptent is geschikt voor 7 personen (max. 5 volwassenen). De leefruimte is rond de 80 m2.

Verborgen Verblijf
€ 325 tot€ 715
Ontmoet Ellen van den Bosch
Jouw host bij Het Verborgen Verblijf
Neem contact op
Naar de website