Bijzondere overnachtingen
Geselecteerd door Supertrips

Romantisch kamperen in een Havenkraan

Nederland - Arnhem

€ 150
Prijs per kamer per nacht
Helaas is deze kamer niet beschikbaar op deze data.
Vraag gratis en vrijblijvend een prijsopgaaf aan - Hoe werkt het?
Algemeen
Ligging
Voorwaarden
***WIN-ACTIE IS GESLOTEN & DE HAVENKRAAN IS NIET MEER BOEKBAAR!***

De winnaar is: Corinne Slagman! Van Harte gefeliciteerd.

Win een romantische overnachting in een authentieke Havenkraan tijdens de Kadedagen op 9 & 10 mei 2015 voor 2 personen! Exclusief bij Supertrips.

Het enige wat je hoeft te doen is een vrijblijvende aanvraag te doen en een reden op te geven waarom jij deze overnachting zou moeten winnen!

De havenkraan zal knus & romantisch ingericht worden (extra beeld volgt snel), heeft een prachtig uitzicht over de Rijn en de winnaars kunnen comfortabel slapen in een tweepersoonsbed! En dat is nog niet alles: ’s avonds op 9 mei krijgen de winnaars een 3-gangen ‘Smaakvlucht over de top’ voorgeschoteld van Restaurant Dining56 in de havenkraan. Maak een smaakvolle reis met een Prosecco en een amuse om mee te beginnen, laat je verrassen door de culinaire creaties van de chefkok met bij elke gang een passende wijn en sluit af met een goede koffie of thee en lekkernijen.

Dit is een unieke beleving, want nooit eerder heeft iemand geslapen in deze havenkraan. De kraan is in handen van Stichting Historische Schepen Arnhem en is in 2013 helemaal gerestaureerd. Vanuit de kraan heb je prachtig uitzicht over de Rijn.

Tijdens de Kadedagen is er van alles te doen in Arnhem. Het thema is deze keer “STOOM”. En er komen 2 unieke stoommachines op de kade. Daarnaast zijn er ook veel historische schepen aan de kade en kan je een leuke vaartocht maken op de Rijn! Bezoek het ASM-terrein met het nieuwe pontje vanaf het voormalige schipbrugponton, of ga lekker gerookte zalm eten bij Zalmrokerij Dinkelstroom.
Zaterdagavond is er muziek op theaterschip de Zeester en bij mooi weer kan je verlichte schepen zien en lekker loungen op het strand.

Geef je nu op via de contact button.

Annuleringsvoorwaarden

Deze accommodatie hanteert zijn eigen annuleringsvoorwaarden, informeer naar deze voorwaarden bij de host.

1 Havenkraan

LET OP: HAVENKRAAN IS NIET BOEKBAAR!

Romantisch kamperen in een havenkraan. De havenkraan heeft niet veel faciliteiten, maar er zal een comfortabel bed staan voor jullie en het zal knus ingericht worden. En er zal een fles champagne op jullie staan te wachten! A night to remember!

Havenkraan
€ 150
Supertrips Team
Ontmoet Supertrips Team
Jouw host bij Romantisch kamperen in een Havenkraan
Neem contact op