Noord-Holland Nederland

Controversy Tram Inn

Rating: 5.0. From 1 vote.
Please wait...

In het pittoreske Noord-Hollandse Hoogwoud vindt men wel een heel bijzondere boerderij: de Controversy Farm. Geen gewone boerderij, deze heeft namelijk de beschikking over een nieuwe en compleet ingerichte treinwagon van ruim 21 meter lang en 2 originele trams omgebouwd tot 3 zeer luxe appartementen welke allen ingericht zijn...

 • Slapen in een trein
 • Slapen in een tram
 • Jacuzzi
 • Gratis WiFi
Prijs per nacht vanaf 60
Bekijk de website

Controversy Tram Inn

Controversy Tram Inn

In het pittoreske Noord-Hollandse Hoogwoud vindt men wel een heel bijzondere boerderij: de Controversy Farm. Geen gewone boerderij, deze heeft namelijk de beschikking over een nieuwe en compleet ingerichte treinwagon van ruim 21 meter lang en 2 originele trams omgebouwd tot 3 zeer luxe appartementen welke allen ingericht zijn in een eigen uniek landen- thema! De thema’s zijn in de stijl van de landen Frankrijk, Italië en Groot-Brittannië en er is gratis wifi!

Beschrijving treincompartimenten

Een geheel nieuw compartiment van ruim 21 meter lang en 2 meter 60 breed met een overdaad aan luxe staat compleet tot uw beschikking. U slaapt in een ruim bed (in de vorm van een boot) met afmetingen van 1.65 meter bij 2.10 meter. In de “livingroom” is een groot scherm met beamer geplaatst, er is verwarming maar ook airconditioning, de gehele trein is geïsoleerd en voorzien van dubbele beglazing en als klap op de vuurpijl is er een ruime jacuzzi voorzien van whirlpool en jetstreams die, om het nog unieker te maken, geplaatst is in een omgekeerde sombrero De trein is dus voorzien van een overdaad aan luxe en dit alles in Mexicaanse sfeer. Geschikt voor maximaal 4 personen. Alleen in de bestuurderscabine mag gerookt worden. Op het zeer originele DAF-terras, wat bovenop het dak van het treinstel staat, kunt u in de cabine van een DAF truck genieten van het prachtige uitzicht over de omgeving.

Beschrijving tramcompartimenten

In de tuin van de boerderij aan de Koningspade staan twee trams die gereden hebben in Duitsland en Amsterdam. Deze zijn omgebouwd tot drie zeer luxe appartementen waar vrijwel alles in aanwezig is De compartimenten zijn onderverdeeld in 3 landenthema’s: Italië, Frankrijk en Groot-Brittannië. Elk appartement is van alle gemakken voorzien; een luxe douche, toilet, cd/dvd speler, wekkerradio, oven, koffiezetapparaat en een keuken met een koelkast. De compartimenten kunnen verwarmd worden door middel van de aanwezige gaskachel met vuurhaard en u slaapt in een tweepersoonsbed ’s Morgens krijgt u een heerlijk ontbijt in de stijl van uw appartement. Twee van de drie compartimenten zijn geschikt voor maximaal 2 personen, één is geschikt voor 4 personen. In dit volledige, 22-meter lange  tramstel heeft u de beschikking over 2 tweepersoonsbedden zodat de kinderen in dezelfde tram slapen.

Bezoekje brengen?

Het pittoreske dorpje Hoogwoud ligt 20 kilometer vanaf Alkmaar, er is genoeg te doen in de omgeving en natuurlijk is de kust vlakbij.  Wilt u liever gewoon een keertje rondkijken? Dat kan natuurlijk ook, voor groepen van minimaal 15 personen (maximaal 30) verzorgd de Controversy Farm rondleidingen op de unieke boerderij. Tijdens deze rondleiding ziet u alle ins en outs van de Controversy Farm, inclusief koffie met gebak of hapjes, frisdrank en een videofilm over Controversy.

 • bijzonder overnachten
 • jacuzzi
 • Noord-holland
 • Slapen in een trein

Activiteiten

 • Golfbaan
 • Kanoën
 • Museum
 • Strand

Extra info

Geopend
Het hele jaar geopend
Huisdieren
Niet toegestaan
Invaliden
Niet geschikt voor invaliden
Inchecken
16:00:00 uur
Uitchecken
12:00:00 uur
Groepen
Geschikt als groepsaccommodatie
Schoonmaakkosten
Inclusief, verplicht
Bedlinnen
Inclusief
Kinderbed
Niet beschikbaar
Ontbijt
Inclusief

Accommodaties op Controversy Tram Inn

Controversy-Tram-Inn

Controversy Tram Inn

Trein

Ruim 21 meter lang en 2.60 meter breed. U slaapt in een ruim bed (in de vorm van een boot) met afmetingen van 1.65 meter bij 2.10 meter. In de "livingroom" is een groot scherm met beamer geplaatst, er is verwarming en airconditioning. Er is ook een ruime jacuzzi voorzien van whirlpool en jetstreams. Er is een cd/dvd speler aanwezig en er is gratis wifi.

 • Huisdieren Toegestaan
 • Max. aantal personen 4
Prijs vanaf 200,-/nacht
Prijs & beschikbaarheid
Controversy-Tram-Inn-tram

Controversy Tram Inn

Tram

Er is een luxe douche, toilet, cd/dvd speler, gratis wifi, gaskachel, wekkerradio, oven, koffiezetapparaat en een keuken met een koelkast. U slaapt in een tweepersoonsbed. 2 compartimenten zijn geschikt voor 2 personen en 1 compartiment voor 4 personen.

 • Huisdieren Toegestaan
 • Max. aantal personen 4
Prijs vanaf 60,-/nacht
Prijs & beschikbaarheid