Wanneer je door Limburg rijdt, krijg je meteen een vakantiegevoel. Je ziet weilanden met grazende schapen en koeien, gezellige dorpjes en een ontspannen sfeer. Wij hebben daar ook van genoten tijdens een weekendje weg in Limburg! En om het weekend compleet te maken, hebben we overnacht in Bed & Breakfast Gasterie de Lieve Hemel. Een charme hotel met natuurzwembad, hot tub en lekker restaurant.

Gasterie Lieve Hemel

Deze Bed & Breakfast in Sevenum is een stukje Frankrijk in Nederland. Dit charme hotel ademt namelijk een boutique-sfeer uit in alle details. Loop binnen en je wordt vriendelijk begroet met een ‘bonjour’ en een glimlach. Daarnaast zie je al de meeste lekkere wijnen uitgestald en het menu dat geschreven staat op het krijtbord laat je al watertanden!

Wij hadden een overnachting in een Luxe Gastenkamer voor 2 personen. Een heerlijk ruime kamer vol romantiek. Er staat een zeer royale boxspring, een bad op pootjes in de hoek en je hebt prachtig uitzicht op het platteland in de direct omgeving. De aankleding geeft het echt een Franse uitstraling. Je weet gewoon dat je hier heerlijk zult overnachten, en dat hebben we ook!

Naast luxe gastenkamers beschikt Gasterie Lieve Hemel ook over 2 ruime appartementen, voor 2 of 6 personen. De appartementen zijn voorzien van alle gemakken en ademt ook een Franse sfeer uit. De appartementen zijn ideaal als je langer vakantie wilt vieren in het mooie Limburg.

Restaurant met kennis

Tijdens het inchecken werden we al enthousiast over het menu van het knusse restaurant van Gasterie Lieve Hemel. Dus ’s avonds zijn wij aangeschoven voor het diner en wat waren wij blij verrast over de kwaliteit, de kennis van de bediening en de ontspannenheid als je hier komt eten. Wij kozen voor kleine gerechtjes die we steeds apart bestelden. Waaronder een heerlijk kopje soep, een charcuterie en gamba’s in knoflookolie en uiteraard met een glaasje Franse wijn erbij. De bediening neemt de tijd voor je en ze kunnen je alles vertellen over de gerechten en over de wijn. Intens genoten!

Gasterie Lieve Hemel is een knusse Bed & Breakfast in Limburg, dus we kregen ook ontbijt bij onze overnachting. In hetzelfde restaurant wordt ’s ochtends ook het ontbijt geserveerd, wat deels buffet is en deels geserveerd. Denk aan vers fruit, goede yoghurt, vers brood, een assortiment aan beleg, lekker kopje thee of koffie en versgeperste jus d’orange. Dat is pas goed wakker worden.

Dagje uit in Limburg

Gasterie Lieve Hemel is gelegen in Sevenum, een knus dorpje met gezellige cafés, lunchrooms en wat kleine winkeltjes. In de directe omgeving kan je heerlijk wandelen en fietsen. Liever naar een wat grotere stad? Bezoek dan Venlo! Zeer goed te bereiken met openbaar vervoer vanuit Sevenum. Venlo is een perfecte stad om te winkelen, terrasje te pakken en wat rond te struinen door de stad. Interesse naar andere uitstapjes in de omgeving van Sevenum? Hier wat tips: bezoek de kasteeltuinen of de thermaal baden in Arcen of ga naar het Nationaal oorlogs- en verzetsmuseum in Overloon. Je kunt ook op avontuur gaan tijdens een jeepsafari door de natuur van Peel- & Maas of beleef een heuse Huskytocht op een slede.

Boek nu

Boek nu

Reacties op dit artikel

Instagram