Bijzondere vakantie in binnen- of buitenland

Sleur kan overal in sluipen – zelfs in je vakanties. Heb jij de neiging om steeds weer te kiezen voor een vertrouwde bestemming, maar zou je eigenlijk wel eens iets heel anders willen? Bekijk dan snel onze tips voor een echt bijzondere overnachting en doe het gewoon!

1. Camping BuitenLand in Drenthe

Als je graag duurzaam en een beetje excentriek op vakantie gaat, kun je voor een bijzondere overnachting terecht op camping BuitenLand in Drenthe. Daar kun je kamperen met je eigen kampeermiddel, maar ook een unieke, zelfgebouwde accommodatie huren. Camping BuitenLand ligt midden in het bos aan een natuurlijk zwemmeertje. Je kunt er biologische biertjes drinken en vlees van de natuurslager eten. Live muziek, theateroptredens en een buitenbar maken deze camping extra bijzonder. Echt een eigenzinnig plekje!

Bekijk Camping Buiteland

2. Huttopia Village Senoches in Frankrijk

Het is een ideale combinatie: een ecologisch vakantiepark midden in het bos en toch de wereldstad Parijs kunnen bezoeken. Op anderhalf uur rijden van Parijs vind je de huuraccommodaties van vakantiepark Huttopia Village Senoches. Je verblijft er in een safaritent, een chalet of een tentje op een houten vlonder aan een meer waarin je ook kunt zwemmen. Ook is er een zwembad met binnen- en buitengedeelte en wellnessfaciliteiten. Dankzij de vele voorzieningen hoef je het park eigenlijk niet af, maar daar is de omgeving echt te mooi voor. En je weet het… Parijs is altijd een goed idee!

Bekijk Huttopia Village Senoches

3. Hotel Private Mansions in Amsterdam

Met deze bijzondere overnachting in Amsterdam heb je je eigen oase van rust in onze drukke maar prachtige hoofdstad. Er zijn verschillende kamers op verschillende locaties. Alle kamers van dit bijzondere hotel hebben een unieke stijl, maar ze beschikken allemaal over gratis wifi en mineraalwater, een koelkast, een magnetron en een koffiezetapparaat. Het enige wat ontbreekt, is een butler…

Bekijk Hotel Private Mansions

4. Maya & Willy in Slovenië

Dat Slovenië veel mooie glamping-accommodaties had, wisten we al een tijdje hier bij Supertrips. Maar deze accommodatie is wel heel bijzonder! De Maya & Willy Chalets in het dorpje Mozirje zien eruit als honingraten. Allemaal hebben ze een eigen badkamer met bubbelbad en sauna. Daarnaast is er een wellness-centrum en kun je in de zomer een duik nemen in het buitenzwembad. In de winter is dit de perfecte plek om te verblijven als je gaat skiën in het nabijgelegen skiresort.

Bekijk Maya & Willy

5. Aan de Vleterbeke in België

Voor een bijzondere vakantie in België ben je bij Aan de Vleterbeke aan het goede adres. Je slaapt hier in een safaritent op een boerenerf, met als naaste buren de runderen die hier rondlopen. De tent is van alle gemakken voorzien, zoals comfortabele bedden, een complete keuken en je eigen badkamer. Als je wilt, kun je je laten rondleiden op de boerderij of de mooie omgeving verkennen. Maar het is ook heerlijk om gewoon op je eigen terras te zitten en de dag af te sluiten met een lekkere barbecue – want ook die is aanwezig.

Bekijk aan de Vleterbeke

6. Srprs.me roadtrip: bestemming onbekend

Wil je echt even helemaal losbreken uit de sleur en van je vakantie één grote ontdekkingsreis maken? Ook dan hebben we bij Supertrips de oplossing voor je: een srprs.me roadtrip! Hierbij geef je aan hoe lang je weg wilt, hoeveel bestemmingen je wilt aandoen en wie er met je mee gaat. Vervolgens wordt er een verrassings-roadtrip voor je samengesteld. Om de juiste kleding te kunnen meenemen, krijg je kort van tevoren wel alvast een weersverwachting. Op de dag van vertrek onthul je door middel van de kraskaart de richting waarin je moet rijden en pas onderweg kom je erachter waar je precies naartoe gaat. Een echt avontuur dus!

Bekijk srprs.me roadtrip

Zo zie je maar: er zijn genoeg manieren om je vakantie eens helemaal anders aan te pakken. Hoe avontuurlijk ga jij het maken?

Reacties op dit artikel

Instagram