De pepernoten liggen alweer een tijdje in de winkel, tijd om na te denken waar je dit jaar sinterklaas weekend gaat vieren. Wil jij sinterklaas dit jaar niet thuis vieren maar wil je een nachtje weg met sinterklaas? Vind hier de top 5 vakantieparken waar je sinterklaas kunt vieren! De vakantieparken hebben allemaal speciale arrangementen voor een top sinterklaasavond. De kids kunnen met het animatieteam pepernoten bakken, een bezoekje van de echte sint & piet op 5 december of ga opzoek naar de gouden pepernoot. Het sinterklaas weekendje weg wordt zo om nooit te vergeten. Waar ga jij sinterklaas vieren? 🎁

1. Sinterklaas vieren bij Landal

Landal heeft speciale sinterklaas arrangementen. Zo kun je een hele midweek voor sinterklaas al verblijven in een van de mooie vakantiehuisjes van Landal. Natuurlijk is er voor de kids de hele week genoeg te doen in het teken van sinterklaas. Denk aan pepernoten bakken, de gouden pepernoot zoeken én pietenbezoek in jouw accommodatie. Spannend!🎁

sinterklaas-weekend-supertrips

Bekijk Sinterklaas bij Landal

2. Sinterklaas weekend bij Centerparcs

Centerparcs is tijdens de winter al helemaal gezellig, en écht even samen natuurlijk! Ook in het sinterklaas weekend maken zij er weer een feestje van. Er is zelfs een echte sinterklaas intocht in de Centerparcs parken, sinterklaas heeft een huisje op Centerpars waar de kinderen voorbij kunnen lopen en natuurlijk mogen de kinderen hun schoentje zetten! Als dat geen feest wordt….

sinterklaas-weekend-c

Bekijk Sinterklaas bij Centerparcs

3. Sinterklaas in safari sferen bij de Beekse Bergen

Tijdens de sinterklaas periode staat alles in het teken van gezelligheid, cadeautjes en sinterklaas & zwarte piet. Gezellig samen met het gezin of de hele familie sinterklaas avond vieren is dan het leukste wat er is. Bij Beekse Bergen hebben de pieten een speciaal animatieprogramma samengesteld. Knutsel een safari stoomboot, doe mee met het schoorsteenspelletje of laat je schminken. Natuurlijk mogen alle lieve kindjes hun schoen zetten. Wie weet krijgen ze wel een cadeautje van sinterklaas.

sinterklaasavond-beekse-bergen

Bekijk Sinterklaas bij Beekse Bergen

4. Nachtje weg met sinterklaas bij Beerze Bulten

De Beerze Bulten is tijdens de sinterklaas periode helemaal in sinterklaas en pieten sfeer. Dit doen ze met super leuke sinterklaas activiteiten én gaat sinterklaas zelf samen met bultje een show geven in het Giga Konijnenhol. Beleef een sinterklaas weekend om nooit te vergeten.

sinterklaas-weekend-b-b

Bekijk Sinterklaas bij Beerze Bulten

5. Pietenbezoek op Vakantiepark Mölke

Bij Mölke is er een speciaal sinterklaas weekendarrangement tijdens sinterklaas! Het hele weekend staat in teken van de sint. Lekker pepernoten bakken, je schoentje zetten én natuurlijk een bezoek van sint & piet bij de kindjes. Op zaterdagochtend krijg je zelfs ook een echt pieten ontbijt. Je kunt hier een gethematiseerde kinderbungalow huren of een groepsaccommodatie zodat je met de hele familie sinterklaas kunt vieren. Benieuwd? Bekijk snel!

sinterklaas-weekend-molke

Bekijk Sinterklaas bij Vakantiepark Mölke

6. Groepsovernachting tijdens het sinterklaas weekend

Wil je met de hele familie sinterklaas vieren én blijven slapen in een luxe groepsaccommodatie in Nederland? Groepen heeft veel prachtige groepsaccommodaties die hiervoor erg geschikt zijn. Een groepsaccommodatie aan het strand, of een luxe groepsaccommodatie met zwembad. Voor ieder wat wils tijdens het sinterklaas weekend.

sinterklaas-groepen

Bekijk Sinterklaas bij Groepen

Al met al zijn hier 6 vakantieparken met een sinterklaas arrangementen! Hoe leuk is dat. Zelf lekker ontspannen en genieten van de kids die het een weekend van hun leven vinden. Benieuwd naar meer vakanties met kinderen? Misschien vind je dit leuk:

Reacties op dit artikel

Instagram