De top 10 campings van Nederland. Wij hebben het makkelijk voor je gemaakt om een camping te kiezen die tot de top van Nederland behoort!

Landgoed De Berenkuil

Middenin het natuurlijke hart van Drenthe vind je 5-sterren camping Landgoed De Berenkuil. Op deze kindercamping wordt tijdens schoolvakanties de dag geopend met miniberentijd en ‘s avonds afgesloten met Berenpret. De kinderen zullen zich zeker vermaken met dit beregezellige animatieteam, maar ook ouders maken graag een dansje. Bij De Berenkuil kampeer je op ruime kampeerplaatsen in Drenthe die onderdeel zijn van een groot natuurterrein. Je kunt hier kamperen tussen de jeneverbessen met alle ruimte voor jezelf of vier jouw vakantie op speels ingerichte kampeerveldjes met een eigen speeltuintje. Ook glamping behoort tot de mogelijkheden van deze 5-sterren kindercamping. Geniet van de luxe en comfort die een glamping accommodatie je biedt. Terwijl de kinderen zich vermaken op het speelveld, bij de speelvijver of op het multifunctionele sportveld kun je ontspannen genieten bij de tent, caravan of glamping accommodatie van je welverdiende vakantie.

Bekijken
1
de-zandstuve-9
de-zandstuve-4
de-zandstuve-6

De 5-sterren camping in Overijssel die ook zeker niet mag ontbreken in de top 10 campings in Nederland is het Kampeerdorp de Zandstuve. De Zandstuve beschikt over alle faciliteiten om niemand te laten vervelen! Iedereen kan zich goed vermaken in het binnen- en buitenzwembad. Zit het weer niet mee? Dan is het Cobus Speelkasteel een goede keus! Het animatieteam van het Kampeerdorp de Zandstuve zorgt ervoor dat de kinderen de tijd van hun leven beleven. Op Kampeerdorp de Zandstuve kan er gekampeerd worden met eigen tent en/of caravan, maar er kan ook een Glamping accommodatie worden gehuurd, zoals diverse lodges en safaritenten. In het restaurant kun je ontspannen genieten van heerlijke gerechten. Ook kan er bij Buur’s Friet Fabriek de lekkerste frietjes gegeten worden, bij Buur’s Lekkernijs verfrissende ijsjes en bij Buur’s Smulpaleis pizza’s en plates!

Bekijken
2
strandpark-zeeuwse-kust
strandpark-zeeuwse-kust
strandpark-zeeuwse-kust

Op slechts 250 meter van het strand van Renesse vind je Standpark De Zeeuwse Kust. Op dit kindvriendelijke vakantie- of bungalowpark kun je verblijven op de 5-sterren camping in Zeeland, in een Glamping accomodatie, chalet, vakantiehuis of een familiehotel. Op het park vind je onder andere een zwembad, waterspeeltuinen, diverse binnen- en buitenspeeltuinen en een tennisbaan. Tijdens de vakanties is er voor kinderen animatie aanwezig. In de sauna’s kun je heerlijk relaxen en tot rust komen.

Bekijken
3
beerze bulten wikkelhouse
beerze-bulten-glamping-kamperen
glamping-nederland

Kamperen op een van de de beste ANWB campings van Europa? Dan moet je bij de Beerze Bulten zijn! Deze 5-sterren camping in Ommen is een kindvriendelijk (en autovrij) vakantiepark. Op de Beerze Bulten kun je kamperen met je eigen tent en/of caravan, maar er is ook de mogelijkheid om een van de mooie glamping accomodaties te huren. Tijdens de vakantie kun je genieten van het vernieuwde Giga Konijnenhol, het zwemparadijs (binnen & buiten), diverse horeca, professionele animatie en nog veel meer! Elke dag is er een uitgebreid animatieprogramma waarmee de kinderen zich kunnen vermaken. Denk bijvoorbeeld aan knutselen in het Giga Konijnenhol, een glijbanenrace of een sportief ochtendje kinderfitness! Terwijl de kinderen zich vermaken is er natuurlijk voor de ouders ruimte om lekker in de sauna’s te relaxen, een powernapje doen in de zoutgrot of een massage/ beautybehandeling te nemen.

Bekijken
4
Splesj-waterpark-bosbad-hoeven-camping-top-10
Bosbad-Hoeven-Binnenzwembad-camping-top-10
kampeerplaatsen-bosbad-hoeven-camping-top-10

Molecaten Bosbad Hoeven

Molencaten Park Bosbad Hoeven ligt in West-Brabant. Bosbad Hoeven is een familiecamping met een bijzonder waterspeelpark “Splesj” en een grote binnenspeeltuin. Voor een verblijf op Molecaten Bosbad Hoeven kun je kiezen uit een chalet, huurcaravan, ingerichte tent, of natuurlijk zelf met de tent en/ of caravan. Het park biedt veel faciliteiten en heeft een vol activiteitenprogramma in de schoolvakanties om de kinderen te vermaken! Buiten bevinden zich een buitenspeeltuin, waterspeelpark “Splesj” met 7 waterglijbanen, ligweide, en verwarmd zwembad, een visvijver, waterfietsen en roeiboten en nog veel meer faciliteiten om er een top vakantie van te maken! Het park bevindt zich in een prachtige omgeving waardoor het ook heerlijk is om een fiets- of wandeltocht te maken door Bourgondisch Brabant.

Bekijken
5
boomhut-overijssel-molke3
boomhut-overijssel-molke3
boomhut-overijssel-molke3

Vakantiepark Mölke ligt in Zuna (Overijssel) aan het riviertje de Regge. Deze ANWB 5-sterren topcamping Nederland is erg veelzijdig. Zo kun je er kamperen op een comfort kampeerplaats of een kampeerplaats met privé sanitair. Ook heeft het in 2017 een spiksplinternieuw sanitairgebouw gebouwd en er is voor de kinderen speciaal kindersanitair. Naast de kampeerplaatsen biedt deze camping met binnenzwembad ook luxe stacaravans en chalets aan. Zo hoef je niets meer mee te nemen op vakantie. Je kunt hier zelfs chalets huren met een sauna! Ook de faciliteiten van dit vakantiepark zorgen ervoor dat dit park bij de top 10 campings in Nederland hoort. Zo zijn er luxe bowlingbanen, een binnenspeeltuin, diverse buitenspeeltuinen, bootverhuur, kanoverhuur, een strandje en nog veel meer. Bekijk direct de scherpe prijzen van deze top 10 camping in Nederland! Nieuw in 2019 is de luxe groepsaccommodatie voor 14 personen.

Bekijken
6
vakantie-aan-zee-zonneweelde-lodges-9
zonneweelde

Kamperen op een prachtige locatie op slechts 950 meter van het strand? Dan is ANWB 5-sterren camping Zonneweelde  in Zeeland een perfecte keuze! De camping biedt vele hoogwaardige faciliteiten voor jong en oud. Er is een leuke binnenspeeltuin, animatie, openluchtzwembad met grandioze waterspeeltuin en nog veel meer! Wil je op een actieve manier de mooie omgeving van Zeeland verkennen? Dan is het mogelijk om een fiets te huren en te genieten van een ritje door de Zeeuws-Vlaamse polders. Qua sport en spel is er voor ieder wat wils; panna, voetbal, volleybal, badminton en meer! Geniet van een heerlijk diner in het restaurant of haal wat af bij de snackbar. ’s Ochtends is het mogelijk om ovenverse broodjes af te halen bij de moderne food market.

Bekijken
7
camping-de-leistert
glamping-accommodaties-limburg
slapen-in-een-safaritent

Camping de Leistert gelegen in Limburg is een camping met zowel kampeerplaatsen als verhuur accommodaties. Daarnaast is de camping geschikt voor jong en oud. Kamperen met de kids wordt een groot feest met een subtropisch zwembad en een vol recreatieprogramma. Voor de creatievelingen is er een echt ‘klushuis’ waarin de kids zich helemaal kunnen uitleven. Er wordt gezaagd, geknipt, geplakt en getimmerd. Tevens zijn er op Camping de Leistert verschillende zwembaden te vinden. Op het vakantiepark is een winkeltje aanwezig waar je heerlijk verse broodje ’s ochtends kunt halen.

Bekijken
8
Glamping-in-drenthe-bij-de-norgerberg
Glamping-in-drenthe-bij-de-norgerberg
Glamping-in-drenthe-bij-de-norgerberg

Kamperen in het Drentse Norg op 5-sterren camping De Norgerberg is zeker een aanrader! Op de Norgerberg is er de keuze uit een standaard kampeerplaats, kampeerplaats met privé sanitair en kampeerplaats met buitenkeuken. Zelfs winterkamperen is mogelijk op de privé sanitair kampeerplekken! De kampeerplaatsen van de Norgerberg zijn luxe en ruim. Je kunt gratis en onbeperkt douchen in het sanitairgebouw en de kleintjes kunnen badderen in de Bosbadkamer. Bij camping de Norgerberg hoef je je niet te vervelen. Er is een tal aan mogelijkheden om van jouw vakantie een top vakantie te maken! Zo kunnen de kinderen zich helemaal uitleven in de spannende speeltuin en kleine speeltuintjes. De avontuurlijke bossen rondom de camping zorgen voor een onuitputtelijke bron van speelplezier. Bij de Spetterpoel kunnen kinderen heerlijk kliederen met zand en water. Je kunt bij de Norgerberg heerlijk een paar baantjes zwemmen in het zwembad. Huur een fiets om de omgeving te verkennen en geniet van de verschillende wellnessfaciliteiten.

Bekijken
9

Bij Vakantiepark Ackersate, in Voorthuizen, beleef je de ultieme kampeervakantie. Met de Veluwe als achtertuin is dit hét moment om dit prachtige gebied te verkennen. Geniet van bossen, heidevelden en zandverstuivingen en voor je het weet spot je de Big Five van de Veluwe. Op deze 5-sterren camping kampeer je op ruime kampeerplekken van 100-130m², ook met privé sanitair. Behoefte aan iets meer comfort? Ga voor glamping in een compleet ingerichte tent of een safaritent met natuurlijke uitstraling. Of verblijf in een sfeervolle accommodatie zoals de kleurrijke valleichalets of luxe villa’s. Verkoeling vind je in het buitenzwembad met stroomversnelling maar ook in het binnenzwembad met twee superwaterglijbanen beleven jong en oud veel waterpret! Vakantiepark Ackersate beschikt over vele faciliteiten; van tennisbaan, volleybalveld en trampolinepark tot de dierenweide, verschillende horecagelegenheden en nog véél meer. Ontdek het allemaal tijdens een vakantie bij Vakantiepark Ackersate. 

Bekijken
10

Bekijk ook:

Reacties op dit artikel

Instagram